Tom POV.

"Bill, ik denk dat ik zelfs een betere baan heb gevonden. Nu alleen hopen dat ik word aangenomen en dat ik dit keer geen pech heb met een stomme collega," zeg ik.

"Dat komt vast wel goed," zegt Bill en hij geeft mij een kus. "Had je al meer gevonden over hoe ik officieel Cindy d'r papa kan worden?" Vraagt Bill nieuwsgierig.

"Eigenlijk, ja. Ik ben erachter gekomen dat Bianca al afstand heeft gedaan van haar rechten, dus zij vormt geen probleem meer. Maar we moeten officieel zijn, alleen samenwonen helpt niet," zeg ik.

"Dus we moeten wachten totdat we getrouwd zijn?" Vraagt Bill en ik knik.

"Maar dat lag toch al in de planning. Zodra die dag is aangebroken zullen we het zo snel mogelijk regelen," zeg ik en Bill knikt.

"Die tijd kan ik ook nog wel wachten. Het gaat niet meer dan een jaar duren, neem ik aan?" Vraagt Bill.

"Zeker niet. Als het aan mij ligt vind ons huwelijk dit jaar nog plaats," zeg ik en Bill knikt en hij slaat z'n armen om mij heen.

"Ik kan niet wachten," zeg ik en aangezien de baby binnenkort wel zal worden geboren kunnen we ons daarna wel focussen op onze trouwerij en daarna op het feit om Cindy officieel ook Bill z'n dochter te maken, ook al zal ze dat voor zijn gevoel nu al zijn.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!!
    Go boys!!
    Jullie kunnen dit

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen