Tom POV.

Wanneer Bill terug is zet we ons op een stoel terwijl hij Alice weer op zijn schoot laat zitten. "Okay, vertel maar," zeg ik.

"Eddie en ik ontmoette elkaar in de bloemenwinkel waar ik ging werken, aangezien hij de eigenaar was. Vanaf de eerste dag kon ik eigenlijk al bij hem terecht vanwege mijn ouders en," Bill stopt even waarna ik zijn hand in die van mij neem. "Hij was gewoon super lief, weet je?" Zegt Bill en ik knik even.

"Dat weet ik. Ik weet ook dat hij het niet verdiende om te sterven," zeg ik.

"Is het goed als ik nu even niet verder vertel? Ik vind het toch wat ongemakkelijk om het nu over hem te hebben. Hij is mijn ex en, nja," zegt Bill.

"Ik snap het. Je mag ook alle verhalen voor Alice bewaren voor als ze ouder is," zeg ik en Bill knikt dankbaar en ik druk een kus op z'n wang. "Nou Alice, volgens mij heeft je papa wel verschillende verhalen over papa Eddie," zeg ik en Alice kijkt mij even aan.

"Papa!" Roept ze en ik lach even.

"Wat kan je papa al goed zeggen," zeg ik en ik druk een kusje op d'r wangetje waarna ik opsta om Bill en Alice weer even met z'n tweetjes te laten. Misschien hebben ze dat ook nog wel meer nodig op deze dag.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw
    Tom is echt een schat
    Alice je zo leuk kind!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen