Bill POV.

Wanneer het echt helemaal af is draai ik mij naar Tom. "Okay, dan kan je het nu passen. Eens zien of ik het gelijk goed op maat heb gekregen," zeg ik, meestal doe ik dat wel goed, maar het is wel belangrijk om te kijken of ik het echt goed heb gedaan zodat ik morgen kan verbeteren waar nodig.

"Ik kan mij gewoon hier wel omkleden, hmm? Ik bedoel, mannen onder elkaar enzo?" Vraagt Tom.

"Ja, ga je gang," zeg ik en Tom knikt waarna hij zich omkleed. "Ziet er goed uit. Zit het ook lekker?" Vraag ik en Tom knikt.

"Hij is perfect," zegt Tom.

"Ik moet alleen de kraag nog verbeteren en dan is hij klaar voor fashionweek. Vindt jij het nooit eng om over zo'n catwalk te lopen?" Vraag ik.

"Eigenlijk niet. Jij bent blij dat je ontwerper bent zeker zodat je dat niet hoeft te doen als je niet wilt?" Vraagt Tom.

"Precies. Ik ben tevreden met achter de schermen en in de toekomst misschien af en toe eens een interview ofzo, maar niet te veel," zeg ik en Tom knikt waarna hij zich weer terug omkleed.

"Zal ik morgen dan nog één keer komen, ik bedoel, het is vast makkelijker om de kraag te verbeteren wanneer ik hem draag," zegt Tom.

"Ja, graag," zeg ik en Tom knikt.

"Fijne avond," zegt Tom.

"Ja, jij ook he," zeg ik.

"Dat gaat wel lukken. Ik ga denk ik maar bij mijn ex eten, dan kan ik ook bij Shelley zijn," zegt Tom en ik knik even. Het zal wel goed voor Shelley zijn dat hij het nog zo goed met z'n ex kan vinden. Ik zou dat met mijn ex nooit hebben gekund.

"Nja, tot morgen," zeg ik dan waarna Tom echt vertrekt en ik ruim nog even op om daarna ook te kunnen vertrekken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Tom en zijn ex moeten ook wel beetje Hihi
    Bill is echt goed

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen