Bill POV.

De volgende ochtend maak ik mij klaar om naar de dokter te gaan. "Waar ga je heen. We hebben weer plannen vandaag he," zegt Tom.

"Kan dat iets later? Om een uur of 11 verwacht ik wel terug te zijn," zeg ik.

"Je gaat naar de dokter?" Vraagt Tom.

"Ja, en voordat je het vraagt, nee, je hoeft niet mee. Gebruik de tijd om iets voor jezelf te doen," zeg ik en even later vertrek ik.Wanneer ik bij de dokter ben krijg ik een paar onderzoekjes en ik wacht even af. "You're pregnant," zegt de dokter uiteindelijk en ik slik even. Zwanger? Ik? Ik heb geen zin om in het Engels om een uitleg te vragen, die kan ik wanneer ik thuis ben vast wel aan mijn eigen dokter vragen.

Ik loop naar buiten en pak mijn gsm om naar Lucas te bellen en eindelijk neemt hij weer eens een keer op. "Schat, lang niet gesproken. Ik mis je," zeg ik zachtjes.

"Waarvoor bel je? Ik heb het nogal druk," zegt Lucas en ik bijt in mijn lip. Druk terwijl hij vrij heeft genomen van het werk?

"We krijgen een kindje. Ik ben zwanger," laat ik Lucas weten en even is het stil.

"Ik ben weer terug bij mijn vrouw," zegt Lucas en ik laat mijn gsm nog net niet uit mijn handen vallen.

"Maar, jullie waren toch gescheiden?" Vraag ik zachtjes.

"Dat was een leugen. Ik vond onze tijd samen echt leuk, maar er is gewoon één iemand waar ik superveel van hou," zegt Lucas.

"Dus laat je mij en ons ongeboren kind in de steek?" Vraag ik.

"Ik heb dit al besloten voordat je mij vertelde over die zwangerschap en ik verander niet van gedachten. Ik hou van haar. Jij redt het wel alleen met dat kind van je," zegt Lucas waarna hij ophangt en ik laat mij op mijn knieën zakken en begin te huilen. Het kan mij even niks schelen dat iedereen maar toekijkt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Tom en ik hadden gelijk
    Lucas je bent harteloos
    En gevoel loos!

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen