Tom POV.

Wanneer Kirsty op school zit en Bill thuis bij de andere kinderen ga ik boodschappen doen.

In de supermarkt pak ik het boodschappenlijstje uit mijn zak en kijk naar alles wat er opstaat. "Groente en fruit," zeg ik tegen mijzelf, wel fijn dat ik deze keer zelf kan kiezen, want vaak zet Bill ook zelf al op het lijstje welk groente en fruit hij hoopt dat ik koop. Ik pak wat appels en mandarijntjes en neem witlof mee. Daarna loop ik verder.

Luiers? Hoe snel raken we door die dingen heen? Okay, de tweeling en Alice gebruiken luiers en Shane ook nog s'nachts, ook al zijn we ermee bezig om hem ook s'nachts langzaam zindelijk te maken. Ik pak maar weer een paar pakken mee waarna ik de verdere nodige dingen koop.

Bij de kassa zet ik alles op de band. "Dit is een overval!" Hoor ik ineens en met grote ogen kijk ik naar de twee bewapende mannen en zonder na te denken duw ik de mandjes aan de kant zodat ik mij achter de kassa kan verschuilen.

Waarom heb ik zo getreuzeld? Als ik eerder was geweest was ik op tijd weg geweest.

"Haal de kassa's leeg! Haal de kassa's leeg!" Hoor ik de man roepen en ik veroer geen fin en kijk naar iemand naast mij die duidelijk zoekt naar een kans om weg te komen, maar als ik hem was zou ik het niet proberen. Of hij moet een doodswens hebben.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god nee!! 😱

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen