Dunya P.O.V:
We zijn eindelijk vrij, de bus stopt net voor het hotel. Er staat nog een grote bus voor de ingang. Snel gooi ik mijn tas over mijn rug. Ik vind het helemaal niet vervelend dat de deuren eerder dicht gingen. Het is heerlijk, heb ik nu nog even wat tijd om in bad te gaan. Geloof je het zelf? ik ook niet. Ik vind het wel lekker dat ik vanavond gewoon aan school kan. Of dat is wel mijn planning. Die gasten blijven door gaan. Ik wist niet dat het zo moeilijk was om ze bij te houden. Het is ongelofelijk! Het is echt bezopen. Ze gaan zo snel en hard, het is niet normaal! Het is niet normaal hoe moeilijk het is om ze bij te houden. Ik kan het in ieder geval niet meer. Plus ik ben nog super brak. Ik bedoel echt brak. Dat kleine beetje wat Dave me gegeven heeft, is als een bom binnen gekomen. Ik heb natuurlijk voor de verandering last van mij kop, mijn keel doet nog zeer en is super beurs. Dus die hoge col doet rete zeer.

Michael stoot mij aan als we naar binnen lopen. Ik kijk op. No way! Nee, ik droom, ik knijp mezelf. Wat ben ik blij om die gasten hier te zien. Voor mij staat Tom op de balie te leunen, zijn voeten gekruist voor zich. Bill hinkt van het ene op het andere been, Georg staat met Gustav te praten en David is bezig met het regelen van de kamers. Laura en Gerda komen van de wc's af. "Zitten jullie ook in dit hotel?" Vraagt Gerda een beetje uit de lucht gevallen. "Nee, ik zet alleen mijn tas in een random kamer?" Ik kijk haar aan met ogen van what the fuck chick? Tom kijkt op, ik zie hou zijn lichaam beweegt, Hij haalt opgelucht adem. Waarom doet hij dat? Michael slaat mij op mijn rug. "Ik zei het toch, die was gewoon bezorgt, zo als gewoonlijk." Ik voel het korstje wat op mijn zij zit open scheuren. Fuck, dat gaat natuurlijk echt rete hard bloeden. Kak. "Hey, jullie ook hier?" Tom kijkt een beetje scheel mijn kant uit. Wat heeft hij gedaan?

Ik kijk even naar Laura en Gerda, die ondertussen naar Bill toe lopen. "What the fuck Tom, wat heb jij gesnoven?" Ik kijk hem even twee keer aan? Damn... die staat hier gewoon een partijtje te trippen! Holy crap hey. "relax, ik heb niks genomen. Oké 1 tabletje..." "Ben je helemaal van de pot gerukt?" Ik pak zijn arm vast en trek hem mee uit beeld. "Serieus? jij vond nu een goede tijd om te experimenteren?" Tom steekt zijn vinger op, wrijft over zijn slapen. "Niet zo gillen, ik heb mijn kop gestoten vannochtend, heb denk ik een hersenschudding. Ik had een paar van die tabletjes nog in mijn zak zitten. Dus ik heb er een genomen tegen de hoofdpijn." Mijn mond valt open. Mijn zij prikt, heel erg, mijn hand rust er op om het bloeden te stelpen. "Waar heb jij je hoofd tegen aan gestoten dat dat nodig is?" Hij haalt zijn schouders op. "Ik heb werkelijk geen idee, misschien dat Georg of Laura het weet, ik heb geen idee wat er vanochtend allemaal is gebeurd, ik pak er even een uit jouw boekje. Ik heb geen idee wat er allemaal is gebeurd. Het ene moment wordt ik wakker en het volgende moment wordt ik wakker gemaakt door Bill in de bus" Hij kijkt mij aan met een hoofd die laat zien dat hij echt een stuk mist. "Heb je een paniek aanval gehad?" "Zou zomaar kunnen. Even iets anders, waarom Appt Dominique mij dat ik jou in de gaten moet houden omdat je "pa" is vrij gekomen? Daarnaast waarom neem je niet op als ik je bel?"

Ik adem even drie keer in en ut. Wacht even, nee. Dit is niet fair. No way Tom focking Kaulitz, die mag jij nu niet trekken. In mijn hoofd gooi ik mijn hoofd heen en weer daarnaast steek ik mijn wijsvinger op die ook heen en weer gaat. "Waarom ik niet opnam?" Ik begin te lachen. "Omdat ik mij focking achter een bank aan het verstoppen was voor die vent. Dus goed gelukt eikel!" Sis ik tussen mijn tanden door. "Wat is er gebeurd?" Ik kijk hem aan. "Zo als jij zo goed kan verwoorden, ik heb geen focking idee. Het ene moment haal ik een mosh pit uit elkaar en het volgende moment wordt ik wakker in de bus. Dus, nee ik heb geen focking idee wat er allemaal is gebeurd. Flarden, Dave, Michael, mijn "Pa", Dave weer en dan de focking bus. Dus vraag het Michael wat er allemaal is gebeurd." Tom slaat verdedigend zijn armen over elkaar. "Ohw, for fuck sake Dunya. Are you shitting me? Waarom moet jouw leven zo fucking complex zijn. Waarom draag je die col? Kom op laat zien?" Tom pakt mijn boven arm vast en duwt mij de toiletten in. Hij checkt de deuren en hokjes. "Laat zien? Wat heb je verdomme gedaan?" Tom zet een stap dichter bij, ik trek mijn hand van mijn zij. Ik blijf verstijfd staan, mijn vingers zitten onder het bloed, ik kan de ijzer in mijn bloed ruiken. Mijn oren beginnen te suizen. Tom zijn handen trekken een deel van mijn col naar benende. Zijn ogen zijn nog niet op mijn hand gevallen. Zijn ogen worden groot als hij de blauwe band in mijn nek ziet. "What the Hell Dunya! Wat dacht je? Weetje... I'm done, I just can't. The fuck!" Hij trekt zijn handen terug, heeft zijn armen in de lucht en strekt zijn handen uit. "Deze mag je zelf oplossen." De deur van het toilet gaat open. Michael komt rustig met zijn tas binnen gelopen. Ziet mij naar mijn hand kijken.

Zijn tas valt uit zijn hand, hij zet mij op de wastafels. Trekt een van de deuren open van de toiletten. Pakt een berg met wc-papier, trekt mijn shirt een stukje omhoog en drukt snel het papier er tegen aan. "What the Fuck is er gister gebeurd?" Roept Tom dan uit. Ik adem in door mijn mond en uit door mijn mond, ik kan het bloed bijna proeven. Mijn oren blijven suizen. "Nee, je gaat nu niet out. Je hand hier." Michael drukt mijn hand tegen de wond. "Ik ben even niet in staat om een uitbrander te krijgen Tom. Die vader van jou is echt gestoord. Hoor je me die vent moet in een gesticht. Welke vader doet zo iets? Wat wou hij van je? Volgens mij ziet hij je liever dood dan levend. Echt je had er bij moeten zijn, die vent gaat eerst met een of ander zakmes langs der zij en ramt vervolgens der hoofd met mach 3 tegen de grond. Terwijl mevrouw hier al volledig van de wereld was. Dus houd die uitbrander voor je! Ik doe je wat. Daarbij waarom heb jij geen flikker geregeld? Ze woont toch bij jou in huis? Waarom heb jij geen flikker geregeld dat dit niet het geval zou zijn?" Mijn zicht begint vaag te worden. "Nee, jij blijft bij." Hij geeft me een por tussen mijn ribben.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen