Tom P.O.V:
Mijn mond valt open van verbazing. "Whoa, wacht ff. Waarom ik niks heb gedaan? Ik heb geen idee wie die focking vent is. Daarnaast, ik wist dit gister avond ook pas en toen heb ik der direct gebeld." Dit meen je niet! Wil hij mijn nu de schuld in de schoenen schuiven? Ik kan er niks aan doen dat haar leven zo'n focking chaos is. "Daarnaast, als ik niets weet kan ik ook niets regelen. Dus flikker op! Krijg de tering!" Roep ik uit, ik gooi de deur achter mij dicht. Rot lekker een tyfus eind op. Na dat de deur dicht is gevallen heb ik direct al weer spijt. Hier kan Dunya ook niks aan doen. Waarom zit der vader achter der aan? "Hey, gaat het? je ziet nog al wit ga even zitten" Laura drukt me in een van de stoelen die in de lobby staan. Ik adem diep in en uit. Echt ik wil dat kind een uitbrander geven, wat heeft ze gedaan? Gevraagd of het goed met mij gaat. Onbewust antwoord ik. "Omdat mij focking leven een focking soap is. Het is om te gieren. Wie had dat gedacht." Verbaasd kijkt ze van mij naar het toilet waar ik net uit kom. "Waarom trok je Dunya het toilet in?" Ze wacht niet eens op een antwoord. Ze staat op, ik ga met mijn handen door mijn haar.

Dunya P.O.V:
Tom stampt het toilet uit. De deur valt met een klap dicht. Ik verschiet van het geluid, waardoor ik de rest van die snee ook nog open trek. Geweldig. "Kom op, je gaat niet weer out toch? Series Dunya, wat heb jij voor een kut mechanisme." Michael drukt nu hard op de snee. Na even trekt hij het wc-papier er van af. "Hij is gelukkig niet diep, bloed wel als een..." "Holy crap he! Wat heb jij gedaan?" Laura roept het hard uit. Mijn zicht wordt troebel. "Hey," Ik krijg een tik in mijn gezicht. "Bij blijven. Dit is niet zo erg, gewoon een beetje bloed." "gewoon een beetje bloed" her haal ik. "Wat heeft ze gedaan?" "Niks Laura, ze heeft niks gedaan. Dat is het ergste. Pak der schouders even vast, die gaat zo out?" "out?" daarna hoor ik alleen geruis, ik val tegen iemand aan...

Weer een tik in mijn gezicht. "Heb jij hier mee te dealen? Damn... wat heeft zij genomen? Ze lijkt wel stoned." "Dat zou jij ook zijn Laura als je de hele dag die snee open trekt met iedere beweging die je maakt. Dat ze het zo lang heeft volgehouden. Serieus, ik zou vanmiddag al van mijn stokje zijn gegaan." Laura staat tegen mijn knieën aan. Ik ruik geen bloed meer. "Kom, handen in de lucht, ander shirt aan." Afwezig doe ik wat mij wordt opgedragen. "Jezus, wat heb jij gedaan?" Michael legt haar het zwijgen op. "Ze heeft geen idee, ik heb een vermoeden. Echt wat een eikel!" "Wie is een eikel?" vraagt Laura. "Der vader. Heb je der?" Michael schuift snel een ander shirt over mijn hoofd. Ik voel mij langzaam minder licht in mijn hoofd. "Thanks." Antwoord ik klein. "Nu, ga het met Tom bij leggen. Voor dat die een paniek aanval krijgt omdat hij zich schuldig voelt. Opschieten Kaulitz." Michael tilt me van de wasbak af. Laura vangt mij op als ik een misstap zet. "of niet, hey kijk mij eens aan?" Tom zie ik nog net binnen stappen. "Nop die gaat out." "Kom maar." Ik zie die bruine ogen van Tom nog even en dan val ik weer tegen iemand aan.

Tom P.O.V:
Oké, ik heb mij als een eikel gedragen net. Daarvoor moet ik mij wel even verontschuldigen. Ik stap de toiletten binnen, Dunya staat als babi op het ijs te draaien op der poten. Michael zegt nog iets, "Kom maar" Ik neem der snel over van Laura, behendig laat ik mij door mijn benen zakken. Dit is trouwen ook niets nieuws. Michael is ondertussen in de weer met het wc-papier. "Wat is er gister in godsnaam gebeurt?" Vraag ik mij dan toch hardop af. Michael zucht, wast zijn handen met zeep onder de kraan. "Het eerst deel is mijn neefje Dave... Je weet wel," Ik zucht natuurlijk, die kan er ook nog wel bij komen. "Ja ik weet wel, die graftakken eikel" "Nee, Tom, gelukkig was die graftakken eikel der anders was ze misschien wel dood geweest. Schijnbaar wil der vader der liever dood hebben. Oké, is voor nu niet belangrijk. Volgens Dave stond ze midden in een mosh-pit, der vader achter der, half out te gaan omdat ze geen lucht kreeg. Want die gek stond der gewoon met een hand te wurgen." Ik wil wat tegen Mich zeggen. Hij vervolgt zijn verhaal. "Dus, ik zie Dave Dunya backstage trekken aan der arm, ze kon amper op der benen staan. Liet het ook gewoon gebeuren, dus ik ben met Gijs backstage gegaan. Loopt die vent al die deuren af. Maar serieus op zoek naar der. Dus Gijs stuurt hem weg. Gijs is de manager btw. Dus, ik ga dat hok in. Zit Dave met Dunya achter de bank, Dunya is lijk bleek, blauwe lippen. Gijs heeft ondertussen die Alec en Nic mee genomen. Dus die doen hun ding. Die zijn niet goed! Zuipen, spuiten, snuiven. Dus Dave zegt dat ze in shock raakt, loopt even weg komt terug, zegt wat, ik heb het niet eens opgeslagen. Dan komt die vent weer terug, Dave duwt mij nog opzij. rent vervolgens op die vent af, heeft die gast ondertussen haar zij open gesneden, slaat der kop nog even tegen de grond, maar serieus hard en out is ze. Dave roept nog dat hij iets nodig heeft om het bloeden te stoppen, Ik moet der hoofd checken op weet ik veel wat. Het was bizar. Ik heb dit nog nooit mee gemaakt. Wie zijn vader doet zo iets?" Mijn mond valt open van verbazing. "Die van haar dus." Ik krab even aan mijn hoofd. No wonder.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen