Bill POV.

De volgende dag zie ik Tom opnieuw en ik begroet hem met een glimlach. "Hoe was het bij je ex?" Vraag ik.

"Hmm, als ik eerlijk ben was het eigenlijk best wel gezellig," zegt Tom.

"Oh, waarom zijn jullie dan überhaupt uit elkaar?" Vraag ik.

"Hmm, dat weet ik zelf eigenlijk ook niet zo goed. Het werkte denk ik gewoon niet zoals zij en ik zouden willen," zegt Tom en ik knik even.

"Trek maar weer aan," zeg ik dan en Tom knikt even waarna hij zich omkleed waarna ik de kraag weet te perfectioneren. "Nu is het echt perfect," zeg ik met een glimlach en ik kan alleen maar trots op mijzelf zijn dat ik het zo snel voor elkaar heb gekregen.

"Top," zegt Tom en ik glimlach, maar ergens is er ook een teleurstelling dat ik Tom nu toch weer wat minder ga zien, maar het is wat het is. Ik help Tom voorzichtig uit het kledingstuk waarna ik hem veilig opberg zodat hij niet kan beschadigen. Het lijkt mij vreselijk als mijn eerste fashionweek in de soep zou lopen omdat ik de kledingstukken niet veilig genoeg heb bewaard. "Hey, wat dacht je er van om vanavond samen rond te hangen bij mij thuis? Jij, Shelley en ik?" Vraagt Tom.

"Hmm, ja, gezellig," zeg ik met een glimlach.

"Mooi zo. Ik vind het ook lullig om jou elke avond alleen naar jouw appartement te laten gaan, of waar je ook in woont," zegt Tom en ik zucht even. Is dat echt de enige reden waarom hij mij uitnodigt of ziet hij toch echt een vriend in mij?

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahha
    Bill op die vraag kom je alleen achter als je er heen gaat

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen