Bill POV.

Wanneer ik de moed bij elkaar heb verzameld ga ik terug naar de hotelkamer. "Bill, is alles okay?" Vraagt Tom bezorgd en even kijk ik naar hem.

"Niet praten, maar doen," zeg ik waarna ik mijn lippen op die van Tom druk. Misschien kan ik de pijn tijdelijk doen verzachten. Ik duw Tom op z'n rug op het bed en hij kijkt mij even aan.

"Waar komt dit ineens vandaan? Ik weet dat je dit niet zomaar zou doen," zegt Tom.

"Niet praten zei ik," herhaal ik en ik ga met mijn hand in zijn broer waardoor hij een kreun laat horen.Wanneer ik het na even voor elkaar heb gekregen dat we allebei naakt zijn ga ik in hem en begin snel te bewegen. Ik voel gelijk dat dit inderdaad voor nu even is wat ik nodig heb. Ik geniet van mijn penis in zijn lichaam en na even kom ik dan ook klaar en leg mij naast hem neer, maar gelijk herinner ik mij weer wat voor een klootzak Lucas naar mij toe is geweest. Dat hij terug is bij z'n vrouw, okay, maar dat hij het kind dat hij en ik toch echt samen hebben gemaakt niet eens lijkt te erkennen, dat is nog tien keer zo erg! Ik voel weer een paar tranen achter mijn ogen prikken en Tom legt even kort z'n hand op mijn arm waarna hij z'n boxer weer aantrekt.

"En nu ga je mij precies vertellen wat er aan de hand is."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaa
    Jammer Bill
    Vertel het Tom nu maar

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen