Tom POV.

Er zijn een paar maanden voorbij gegaan en naast wat woorden heeft dat wijf verder niks gedaan. Het lijken inderdaad dus loze dreigementen te zijn geweest. Bill en ik zijn volop voorbereidingen aan het treffen om dit toch een fijne plek te maken voor de baby wanneer die er straks gaat zijn. Een campus is niet de ideale plek voor een baby, maar we kunnen niet anders. Als één van ons rijke ouders hadden dan konden we hen om hulp vragen om iets in de buurt te regelen, maar dat gaat niet.

"is het erg als ik even rust?" Vraagt Bill.

"Nee, natuurlijk niet. Als jij voelt dat je dat even nodig hebt dan is het juist belangrijk dat je dat neemt," zeg ik en ik geef hem een lief kusje waarna Bill op een stoel gaat zitten. "Help me onthouden dat ik iets regel waar we goed op kunnen zitten wanneer we de baby moeten voeden. Dat is voor iedereen fijner," zeg ik.

"Ik zal het je helpen onthouden," zegt Bill met een glimlach waarna er op de deur wordt geklopt. "Toch niet haar weer?" Vraagt Bill.

"Waarschijnlijk, maar het komt wel weer goed," zeg ik en ik loop naar de deur en open die.

"Nu ben ik het zat! Waarom negeer je mij! Ben ik dan echt minder leuk omdat ik niet zwanger ben geworden tijdens onze nacht!" Roept ze en ik zucht even. Ze snapt echt niet dat ik nu ook niet met Bill samen was geweest als ik niets had gevoeld.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahah
    Tom je hebt nog steeds problemen maar je hebt stapje afgenomen
    Dat mens heeft een obsessie voor je

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen