Bill POV.

"Je hoeft het niet gelijk te beslissen, ja? Je kan altijd later alsnog komen. Ik snap dat je nu niet kan beslissen of je morgen mee zou gaan of niet," zegt Tom en ik knik even. Misschien inderdaad beter om het niet gelijk te beslissen, want nu zou het sowieso nee zijn, maar wie weet wat ik over een paar dagen denk. "Kom," zegt Tom en hij neemt mij in z'n armen en ik kan alleen maar genieten van het feit dat ik nu in ieder geval nog in Tom z'n armen lig.Wanneer we de volgende dag tegenover mijn huis staan zucht ik even. "Ik hoor nog van je?" Vraagt Tom en ik knik.

"Dat zeker," zeg ik waarna Tom ook met z'n hand over Michiel z'n wangetje streelt. Daarna drukt Tom z'n lippen op die van mij waarna hij wegloopt en gelijk begint Michiel te huilen. "Stil maar lieverd, we gaan hem weer terug zien," stel ik Michiel gerust, maar hij blijft huilen waarna ik hem maar mee naar binnen neem. Voor Tom is het waarschijnlijk ook niet makkelijk om Michiel zo te horen.

"Papa," snikt Michiel en ik ga met m'n hand door z'n haartjes.

"Het is echt okay lieverd," zeg ik en ik druk allemaal kusjes op z'n wangetjes totdat hij ook echt gestopt is met huilen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw
    Michel is ook gehecht aan Tom geraakt!!
    Zo Zielig maar lief

    1 maand geleden
    • syllie1992

      Ja, het is zeker lief en zielig❤️ Ik snap ook wel dat Michiel gehecht is geraakt aan Tom, tijdens de tour waren ze echt een soort gezinnetje❤️

      1 maand geleden
    • Luckey

      Ja dat waren ze ook en nu vertrekt die ineens
      En Tom heeft zijn andere vader plek in genomen

      1 maand geleden
    • syllie1992

      Uhu, klopt helemaal:)Arme Michiel:(

      1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen