Tom POV.

Wanneer we bij de school aankomen en Ron en Scott zien zitten komen ze gelijk naar ons toe om ons te knuffelen. "We deden het niet expres," zegt Ron.

"Wat is er dan gebeurt?" Vraag ik.

"Ze zeiden dat je ook ergens anders kinderen hebt en dat je een player bent, maar wij weten dat ze liegen," zegt Ron en ik knuffel hem en Scott weer even.

"Maar dat is geen reden om te vechten," zeg ik en Ron knikt.

"Ik weet het papa," zegt hij zachtjes waarna ik naar Scott kijk.

"Jij weet ook dat het fout is, toch?" Vraag ik en Scott knikt ook waarna ik hem ook weer dichter tegen mij aantrek. "Papa Bill en ik moeten nog even met de schoolleiding praten," zeg ik en Ron en Scott knikken waarna ik weer recht ga staan zodat Bill en ik verder kunnen.

"Zijn die geruchten er?" Vraagt Bill.

"Er zijn continu geruchten over mij, waarvan de meerderheid niet waar is," zeg ik en Bill knikt even en hij knijpt even in mijn hand waarna we doorlopen.

"Tom, Bill, hallo. Ik neem aan dat ze zelf inmiddels hebben uitgelegd waarom ze hebben gevochten?" Vraagt de vrouw en ik knik even. "Okay. We weten allemaal dat er geruchten blijven komen waar leerlingen over gaan beginnen. Als Ron en Scott bij elk negatief gerucht gaan vechten weet ik niet hoe we dit kunnen oplossen," zegt ze.

"Ze doen het niet nog een keer, echt niet," zeg ik, want ze zagen er niet uit alsof ze het nog een keer zouden doen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    en zo zijn ze normaal ook niet de jongens
    Ze beschermen hun vader

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen