Bill POV.

Aan het eind van mijn werkdag ga ik naar Tom toe en ik druk op de bel en Shelley is degene die de deur open doet. "Papa zei dat je zou komen," zegt Shelley en ze kijkt mij met een brede glimlach aan. Ik snap wel dat Tom gek op haar is, ook al kan ik mij nog zeker niet voorstellen hoe het nu precies voelt om vader te zijn.

"Hoi Shelley," zeg ik met een glimlach waarna ze mij er langs laat en ik sluit de deur. Ze is echt nog maar net groot genoeg om de deur open te doen en mijn ervaring is dat voordeuren vaak zwaarder zijn om te openen dan andere deuren.

"Hey, Bill, je bent er," zegt Tom met een glimlach en ik knik. "Ik heb lasagne gemaakt, want je zal vast wel honger hebben na deze werkdag," zegt Tom en ik knik dankbaar. Ik ben blij dat Tom ook aan avondeten heeft gedacht, want dat is niet wat hij voorstelde. "Ik hoop wel dat je lasagne lekker vindt," zegt Tom ineens twijfelend.

"Nee, lasagne is heerlijk. Maak je geen zorgen Tom," zeg ik en Tom knikt even waarna Tom gebaard dat ik kan gaan zitten en dat is dan ook wat ik doe.

"We gaan straks spelletjes spelen," zegt Shelley en ik glimlach even.

"Daar heb ik dan nu al zin in," zeg ik met een glimlach, ook al vermoed ik dat het nooit lang kan zijn, want hoe oud was Shelley ook alweer? Vijf? Kinderen van die leeftijd gaan normaal vrij vroeg slapen, of dat is wat ik denk.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw wel lief
    Shelly is ook niet verlegen naar Bill toe!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen