Foto bij Part 50|| Does he know

The world was on fire and no one could save me but you
It's strange what desire will make foolish people do
I never dreamed that I'd meet somebody like you
|Wicked Game - Stone Sour|

'Zoé... Zoé...' Ik hoor mijn naam in de verte en voel iemand die zacht aan mijn schouder schudt. Kreunend word ik wakker uit mijn diepe slaap. Ik breng mijn hand omhoog en wrijf met de voorzijde van mijn wijs-, middel- en ringvinger in mijn ogen.
'Zoé, we should go to bed instead', fluistert Louis zacht. Ik kijk om me heen en probeer me te oriënteren in het donker. Bij het maken van die beweging voel ik pijn in mijn nek en tussen mijn schouders door de houding waarin ik sliep. We zijn nog steeds in de ruimte achterin de bus.
'What time is it?' mompel ik.
'Half past five', klinkt Louis' schorre, vermoeide stem. Hij staat op van de bank en ik volg hem. Ik heb het gevoel alsof ik nog half slaap en krijg mijn ogen amper open. Bijna verlies ik mijn evenwicht als ik hem achterna ga richting de gang met bedden. Louis merkt het op en is snel genoeg om me te ondersteunen. Het is donker en muisstil in de gang op het geronk van de busmotor na. Louis opent het gordijn en laat me als eerste in bed om dan naast me te komen liggen. Snel schop ik mijn jeans uit, te slaperig om een en kruip ik onder het deken en ga dan op mijn zij liggen met mijn rug naar Louis. Hij begrijpt de hint en komt dicht tegen me aanliggen, zijn borst tegen mijn rug en zijn arm om me heen geslagen. Al snel val ik terug in slaap, te moe om me druk te maken over de omgeving en het feit dat er nog vier anderen op deze kleine ruimte liggen te slapen.

Ik staar naar het plafond boven me, mijn gedachten gaan richting gisterenavond en deze nacht. Zou Louis erin geslaagd zijn om de tekst te schrijven zoals Martin hem heeft gevraagd? The trillingen onder me geven aan dat de bus nog steeds aan het rijden is richting Turijn. Het lijkt me langer te duren dan ik had verwacht om van Bern naar Turijn te rijden, op de kaart lijken de twee steden niet zo ver uiteen te liggen. Wellicht duurt het langer omdat we met de bus onderweg zijn en die niet even snel kan rijden als een wagen, dan zijn er nog al die tunnels om over of eerder door de Alpen heen te komen. Ik herinner me de vele files waarin we stonden toen ik met mijn ouders en broer en zus op vakantie ging naar Italië. Lang leve de Game Boy en disc man om ons bezig te houden tijdens die lange reizen. Ik draai mijn hoofd om zodat ik naar rechts kijk, Louis ligt naast me op zijn zij, zijn hand op mijn buik. Zijn borstkas gaat langzaam op en neer wanneer hij ademhaalt, hij lijkt diep in slaap te zijn. Ik herinner me vaag dat hij me deze nacht wakker maakte en me naar hier leidde.
Ik ben al eventjes wakker ondertussen, ongeveer een twintigtal minuten denk ik. Het is moeilijk in te schatten want mijn smartphone ligt nog achteraan in de bus bij mijn laptop. Ik heb dan ook geen flauw idee van hoe laat het is. Ondanks het feit dat ik me nog moe voel en best nog wat wil slapen, weet ik dat het op de bus niet zal lukken. Ik weet niet hoe het komt, maar ik voel me vreemd. Het is precies een misselijk gevoel, niet zoals reisziekte of wanneer je iets verkeerd hebt gegeten, gewoon een vreemd gevoel in mijn buik en keel. Louis ziet er zo rustig uit als hij slaapt, ik draai me voorzichtig om zodat mijn lichaam naar zijn kant is gedraaid. Voorzichtig strijk ik een lok haar die in zijn gezicht hangt naar achter. De aanraking laat hem zachtjes brommen en hij trekt me dichter tegen zich aan. Louis nestelt zijn hoofd tegen mijn nek aan, zijn hand ligt nu op mijn onderrug. Ik glimlach even door het gebaar dat hij maakt in zijn slaap. Zijn hand glijdt verder naar beneden en blijft op mijn billen liggen, hij drukt een zachte kus in mijn nek. Ik glimlach even tot zover in zijn slaap dus... Ik sla mijn been om het zijne waardoor onze lichamen nu nog dichter tegen elkaar aan gedrukt zijn. Louis humt goedkeurend en knijpt in mijn billen terwijl hij met zijn andere hand onder mijn T-shirt gaat richting mijn borsten. Ik voel hoe zijn lippen in een grijns krullen tegen de huid van mijn nek, glimlachend schud ik mijn hoofd, hij is zo ondeugend.
'Louis! Niall! Wake up!' We have arrived at our hotel', klinkt Liam's stem.
Louis zucht. 'I was just having fun', mompelt hij zacht. Ik grinnik om zijn reactie. Hij kijkt omhoog en tuit zijn lippen, zacht plaats ik er een kusje op.
'I thought we wouldn't be going to hotels for the rest of the tour', merk ik op. Ondertussen neem ik mijn jeans en trek ik het kledingstuk aan, iets wat niet zo vlot verloopt in de kleine ruimte.
'Why do you think that? We are staying at a hotel most of the time, but we don't always sleep in it. Sometimes we sleep while travelling like we did last night.'
Ik knik begrijpend. Louis schuift het gordijn open van het bed en stapt uit. Ik doe hem na in zijn bewegingen en sta al snel naast hem in de gang. Er klinkt luid gerommel vanuit het bed boven ons, het gordijn schuift open en Niall komt tevoorschijn met een slaapkop, zijn haar staat alle kanten op.
'Morning sunshine!' zegt Louis.
'Morning dickhead', bromt Niall terug.
'Good morning Niall', begroet ik hem vrolijk. Hij glimlacht breed en begroet me vrolijk. Louis loopt naar de ruimte achterin de bus en ik volg hem zodat ik mijn spullen kan ophalen en mijn schoenen kan aantrekken. Ik neem mijn laptop en smartphone en berg die op in mijn tas. Ik hang de tas over mijn schouder en volg Louis van de bus. Liam, Zayn en Harry gaan ons voor. Zodra we buiten komen schrik ik van het felle zonlicht en knijp ik mijn ogen dicht. Zo fel had ik het licht ook niet verwacht om acht uur 's morgens. Louis steekt zijn hand uit om die van mij vast te houden.
'Louis', klinkt een ongeduldige stem. Martin staat hem op te wachten bij de deur van de bus.
'Check your mails before you start complaining again', antwoordt Louis kort. Martin staat even met de mond vol tanden, hij krabt in zijn haar en draait zich om, richting de andere bussen. Mompelend tegen zichzelf loopt hij de andere kant op.
'Did you manage to finish your part?' vraag ik.
Louis knikt triomfantelijk: 'Yeah right before we went to sleep. I even checked the grammar and spelling before I mailed it to him.'
Samen met de band loop ik de enorme lobby van het hotel binnen. Mijn sneakers piepen op de marmeren vloer waardoor ik me redelijk ongemakkelijk voel in deze setting. De rest van de crew komt nu ook het gebouw binnen. De persoon achter de onthaalreceptie kijkt schichtig rond, de zenuwen zijn duidelijk zichtbaar op zijn gezicht. Hij roept om versterking en begint dan de key cards uit te delen aan de jongens. Met ons zessen lopen we door naar de lift, Zayn wrijft zuchtend in zijn ogen, Liam rolt zijn hoofd naar achter in zijn nek en Harry gaapt. Niall zijn haar staat nog steeds alle kanten op en zijn zonnebril verstopt zijn kleine oogjes.
'I can't wait to get some more hours of sleep', bromt Liam wanneer we in de lift stappen. In een mum van tijd staan we op de juiste verdieping. Alsof elk hotel er aan de binnenkant hetzelfde uitziet, lopen de jongens meteen door naar de deur van hun hotelkamer. Louis scant de keycard en opent de deur wanneer het lichtje groen flitst.

Louis klikt op de schakelaar om het licht in de kamer aan te klikken, een ruime hotelkamer is nu zichtbaar. Af te leiden uit de lichtinval zitten duidelijk grote ramen verstopt achter de gordijnen, er is een kleine zithoek, een groot kingsize bed en links van ons is een deur naar de badkamer. Ik sluit de deur achter ons en zet mijn tas neer onder de kapstok die tegen de muur hangt aan de rechterkant van de deur. Louis draait zich om met een ondeugende grijns. Hij zet een stap vooruit waardoor ik automatisch één achteruit zet en met mijn rug tegen de deur komt te staan al snel drukt hij zijn lippen op die van mij.

'So where were we?' fluistert hij. Ik glimlach in de kus en neem zijn hand beet om die dan op mijn billen te leggen. Hij trekt zich even terug en laat zijn voorhoofd tegen het mijne rusten, hij grijnst wanneer ik zijn hand loslaat. Zijn andere hand glijdt onder het T-shirt dat ik aan heb. Hij kijkt naar mijn lippen en dan terug in mijn ogen. Ik bijt zacht op mijn onderlip en slik, terwijl ik naar zijn lippen staar.
'I think this is exactly where we were before we got interrupted', fluister ik.
Hij grinnikt zacht en komt dichterbij me, zijn lippen raken bijna die van mij aan. Ik sluit mijn ogen en durf bijna niet te bewegen, zijn handen glijden van mijn heupen naar mijn borst. Hij ademt zacht uit, de hete lucht raakt de huid van mijn hals aan net onder mijn oor. Ik hap naar adem, sinds wanneer gaat Louis zo rustig? Ik had verwacht dat hij meteen tot actie zou overgaan, zoals hij dat meestal deed de voorbije keren. Hij grijpt de zoom van mijn T-shirt beet en trekt het kledingstuk over mijn hoofd om het dan op de grond te laten vallen. Zijn handen legt hij op mijn rug, net boven mijn billen. Zijn ademhaling is zwaarder geworden, ik voel zijn hete adem opnieuw tegen mijn hals. Ik breng mijn handen naar boven en ga door zijn haar. Hij zuigt zacht aan de huid net onder mijn oor, dat kan ik straks gaan verstoppen. Zijn vingers drukken harder in mijn huid, ik zet een stap naar voor. Zacht bijt hij in mijn huid waar hij net nog aan zoog. Ik adem in stukjes uit over zijn schouder en trek harder aan zijn haren. Louis draait me om en begint vooruit te lopen waardoor ik enkele stappen achteruit zet, tot ik uiteindelijk de rand van het bed tegen mijn kuiten voel. Hij duwt me vrij ruw naar achter waardoor ik op het bed val. Ik kijk naar hem als hij bij het uiteinde van het bed staat met een ondeugende grijns op zijn gezicht. Hij trekt zijn T-shirt uit met een vlotte beweging en gooit het kledingstuk op de grond. Hij neemt me bij mijn schouder beet en duwt me achteruit waardoor ik niet langer neerzit maar achteruit val op het zachte dekbed, mijn voeten nog steeds op de vloer. Hij neemt mijn benen en trekt mijn schoenen één voor één uit. Eenmaal mijn schoenen uit zijn, opent hij de knoop en rits van mijn jeans en snokt het kledingstuk van mijn lichaam. Louis neemt me beet mijn heupen en tilt me op om me iets verder op het bed te leggen, hij kruipt over me heen, zijn knieën in het dekbed gedrukt naast mijn benen, zijn handen naast mijn borst. Opnieuw gaan zijn lippen richting mijn hals, maar nu de andere kant. Ik voel hem zuigen aan de huid, zijn warme adem bij mijn oor windt me enkel meer op. Ik sla mijn benen rond zijn heupen en trek hem dichter tegen me aan. Grommend duwt hij zich tussen mijn benen en wrijft hij tegen me aan. Waarom plaagt hij me de hele tijd? Het voelt als een kwelling, aan alles kan ik zien dat hij nog niet meteen van plan is om hiermee op te houden. Louis is duidelijk van plan om zijn tijd te nemen. Hij plaatst zachte kussen langs mijn nek heen richting mijn borst, hier en daar blijft hij wat langer hangen om aan mijn huid te zuigen of zachtjes te bijten. Zijn handen gaan onder mijn rug heen, ik duw me van het dekbed af om hem meer toegang te geven. Met een vlotte beweging maakt hij het slotje van mijn beha open en neemt hij het kledingstuk weg van me. Zijn vochtige lippen gaan verder tot bij mijn tepel, waar hij zacht aan zuigt, met zijn hand masseert hij mijn andere borst. Het gevoel bezorgt me kippenvel en ik kan een zachte kreun niet onderdrukken. Hij kijkt op recht in mijn ogen, zijn ogen staan donker vol lust, zijn ademhaling is zwaar en versneld. Hij kantelt zijn heupen en wrijft daardoor harder tegen me aan, zijn blik nog steeds strak op mij gericht. Ik adem zuchtend uit, ik voel hoe hard hij is door zijn jeans. Het moet verschrikkelijk oncomfortabel zitten, alsof hij mijn gedachten kan lezen opent hij zijn jeans en trekt hij die uit. Zijn ogen glijden over mijn lichaam heen alsof hij me voor de eerste keer naakt ziet.
'Fuck Zoé, I want to take my time with you but you're making it hard', bromt hij seksueel gefrustreerd. Ik grijns alleen even, mijn ademhaling al even zwaar als die van hem.
Zonder nog iets te zeggen, gaat hij op zijn knieën zitten tussen mijn benen. Zijn handen strelen over mijn dijen tot bij mijn heupen. Hij haakt zijn vingers achter de rand van mijn slip en trekt de stof langzaam naar beneden tot over mijn enkels. Zijn handen strelen langs mijn benen terug naar boven, genoeg druk uitoefenend om mijn dijen verder uiteen te duwen. Met twee vingers streelt hij over mijn lippen, een schok gaat door mijn lichaam als hij zacht over mijn clit gaat.
'You're soaking', fluistert hij.
'No shit, try to tease me even more', reageer ik kort. Ik voel me geïrriteerd omdat hij zo traag gaat, mijn hele lichaam hunkert naar meer, naar hem.
Louis grijnst even en beweegt zijn vingers nog iets langzamer. Ik frons mijn wenkbrauwen en kijk hem kwaad aan. Hij geeft iets meer druk en gaat harder op en neer, met zijn ruwe vingertoppen maakt hij cirkelvormige bewegingen over mijn clit. Mijn dijen trillen, een jammerend geluid ontsnapt mijn keel.
'Sst try not to move. I want you to stay still for me.'

Ik slik, mijn borst gaat op en neer door mijn hevige ademhaling. Ik voel hoe hij de twee vingers bij me naar binnenbrengt en die dan terugtrekt om weer over mijn clitoris te wrijven. I hap naar adem en de lucht stokt in mijn keel. Ik sluit mijn ogen en laat mijn hoofd naar achter vallen in het kussen. Ik hoor hoe Louis zich verplaatst en voel zijn lippen op mijn borst, zijn vingers maken nog steeds cirkelvormige bewegingen.
'Does that feel good?' vraagt hij fluisterend.
Ik knik, niet in staat om woorden uit te brengen. Ik hoor het deken kraken en voor ik goed en wel besef wat er gebeurd voel ik zijn hete adem tegen me aan. Zijn tong neemt de plaats in van zijn vingers.
'Fuck-' Elke spier in mijn lichaam spant zich op. Ik breng mijn heupen omhoog maar hij is snel genoeg om die terug naar beneden te duwen. Hij grijpt ze stevig vast zodat ik me niet meer kan bewegen. Hij blijft zijn tong tegen me aan bewegen. Ik knijp mijn ogen nog steviger dicht, mijn mond valt open door het overweldigende gevoel.
'Louis, fucking hell!' Ik wil rechtop komen maar laat mijn hoofd onmiddellijk terug in het kussen vallen. Ik hap naar adem en voel elke spier in mijn hele lichaam samentrekken. Louis gooit mijn benen over zijn schouders en houdt mijn dijen stevig vast zodat ik ook mijn benen niet meer kan bewegen. Ik grijp het dekbed vast en bal de stof in mijn vuisten.
'Louis', kreun ik luid.
Hij kreunt tegen me aan, de trillingen doen mijn bekkenbodemspieren aanspannen. Ik krijg het helemaal warm en voel kleine zweetpareltjes overal op mijn huid. Louis merkt dat ik niet veel meer nodig heb en gaat rechtop zitten, hij brengt twee vingers bij me naar binnen en krult ze naar boven waarna hij met snelle bewegingen in en uit me glijdt. Mijn gedachten gaan alle kanten op, ik kan me op niets concentreren en ben me niet meer bewust van de geluiden die ik produceer. Waarschijnlijk klink ik als één of ander dier. Het gevoel overvalt me, maar het voelt zo goed. Alsof het nog niet moeilijk genoeg is voor me wrijft hij met de duim van zijn andere hand ook nog eens over mijn clitoris. Hij kijkt me aan met blozende wangen en een zelfzekere grijns omdat dit alles door hem is, zijn boxer staat strak, zijn haar ligt rommelig. Mijn hart bonst bijna uit mijn lichaam, mijn ademhaling is totaal niet regelmatig, mijn hele lichaam spartelt tegen op elke mogelijke manier. Ik schreeuw zijn naam uit en dan plots valt mijn hele lichaam stil. Mijn spieren spannen nog een laatste keer op en dan val ik volledig ontspannen op het dekbed neer. Louis houdt zijn vingers stil, mijn bekkenbodemspieren spannen zich ritmische aan rond zijn vingers.
'What was that for?' vraag ik licht buiten adem als ik weer de kracht heb gevonden om mijn woorden te gebruiken.
'Because I have been a dick last night.'
Ik frons mijn wenkbrauwen: 'Well if this is what I get, you can be a dick all the time.'

Reacties (1)

  • bels

    Holy shit!
    Nou daar zit ik dan, aan mijn ontbijtje. Besef je wel dat ik hier mee nu de dag door moet?

    Het was weer geweldig trouwens(H)

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen