Dat er af en toe een flits is, valt mij al niet meer op. Ik ben even vrij van alles wat er op mijn schouders rust. Gewoon even jong. Lachend zet Dave mij neer voor het hotel. "Waarom ben je naar buiten gegaan zonder schoenen?" Ik haal mijn schouders op, geef hem een lucht kus en vertrek weer naar binnen. In mijn zak zit het spul voor Alec. Ik verklaar hem voor gek. Maar ach. Ik hoef het niet te nemen. Moe leun ik tegen de deurpost aan, Ik klop hard op de deur. Je kan het meer bonken noemen. Krabbend en schichtig opent hij de deur. Hij heeft enkel oog voor het zakje wat ik tussen mijn vingers houd. Hij grist het uit mijn handen en de deur valt in mijn gezicht weer dicht. Top, die is nog bezig met de afterparty.

Ik loop rustig naar de suite van de jongens. MIJn spullen liggen daar nog en mijn schoenen. Rustig klop ik op de deur. Met mijn arm leun ik tegen de deurpost. Even krab ik met mijn duim aan mijn lip. Georg doet open, enkel een broek die half open staat, geen shirt. Damn.... "Damn... jij bent ook wel een apparteling he?" Hij trekt mij naar binnen, de deur klikt hij zacht in het slot. Hij duwt mij tegen de deur aan, zacht voel ik zijn lippen op die van mij. Een explosie van vlinders gaat los in mijn buik. Ik wordt er hebberig van. Spontaan vergeet ik dat ik gesloopt ben. Dat ik eigenlijk naar bed moet. Het maakt me allemaal geen bal meer uit. Ik wil die lippen op de mijne. Hij tilt mij op, slaat mijn benen om zijn middel. Met mij in zijn armen loopt hij de suite verder in. Opent een andere deur, hij laat mij op het bed zakken, opent mijn vest, geeft mij kusjes in mijn nek. Genietend maak ik een geluidje. Mijn vingers klemmen zich vast in zijn haar. Ik wil niet dat hij stopt. Ik wil niet dat hij stopt. Dit mag niet stoppen. Damn... die vingers. Hij pakt de achterkant van mijn nek vast, even verstijf ik. Wanneer hij mij begint te zoenen voel ik alle spanning weg glijden. Nu hoeven we niet te stoppen. Ik neem braaf iedere ochtend de pil in. Dus geen baby's voor mij.

Zijn handen trekken mij tegen zich aan. Hij zit op mijn schoot. Zijn vingers prutsen mijn vest uit, mijn t-shirt vliegt er niet veel later achter aan. Hij kust mij innig. Hij rolt ons om. Ik hang boven hem, ik laat mijn lichaam het werk doen, ik ga helemaal op in wat wij aan het doen zijn. Mijn heupen duwen tegen die van hem aan. Zacht kreunt hij in mijn oor. Om vervolgens aan mijn oorlel te knabbelen. Ik plant een kusje op zijn borst. Hij trekt mij tegen zich aan, rolt ons weer om, zijn vingers gaan over mijn heupen heen. Het enige wat ik kan denken is dat hij moet opschieten. Ik wil meer. Ik wil meer. Zijn vingers gaan net onder mijn broekband, opnieuw voel ik een explosie met vlinders in mijn buik los gaan. Mijn lichaam reageert er op door mijn heupen tegen die van Georg te drukken. Zijn lijf begint er op te reageren. Het is maar goed dat zijn broek open is. Mijn vingers gaan over zijn borst, naar beneden. Bij zijn boxer plaag ik even door die een heel klein stukje te verschuiven. Mijn vingers glijden langs zijn topje. Hij blaast uit tussen zijn tanden door. Zijn lippen komen terug op die van mij. Zijn vingers openen mijn broek, schuiven die een stukje naar beneden.

Hij blaast even over mijn boxer. Damn... kan hij niet gewoon opschieten? Ik wordt helemaal gek. Mijn lijf lijkt wel beheerst te worden door een ander. Ik kan niet meer na denken, mijn lijf hunkert naar zijn aanraking. Met een zwiep beland mijn broek op de grond, zijn handen gaan over mijn benen, steeds een klein stukje hoger, en hoger. Tot hij bij mijn boxer aan komt. Hij gaat naar achter. Nee... nee... niet stopen. Met een ruk trekt hij mij naar de achterkant van het bed. mijn benen vallen deels over de achterkant. Hij trekt zijn broek uit. Ik voel hoe ik langzaam nat wordt. Net als toen in die droom. Is dit normaal? Hij gaat op zijn knieën zitten. zacht blaast hij over mijn heen. Ik kan een kreun niet meer onderdrukken. mIjn rug trekt zich hol. Holy.... Ik voel hoe zijn vinger mijn boxer iets aan de kant trekt. zijn vingers glijden over mijn lippen. Ik voel hoe ik daar binnen langzaam aanspan. Zijn vingers gaan iets omhoog, houden mijn boxer aan de kant. Hij plant een kusje. Om vervolgens met zijn tong even kort over het plekje te gaan. Ik adem schokkend in. Mijn rug kromt zich. God! Ga door. Mijn ogen sperren zich open. Zijn tong draait rondjes, god, zijn vinger komt er bij. Holy moly. Dan stop hij. Mijn hoofd bonst. Hij komt boven mijn hangen. Mijn handen gaan naar zijn boxer. Ik trek zijn boxer net naar beneden. "Georg! Gast, serieus?" Tom roept van af de andere kant van de deur. Georg trekt zijn boxer en broek snel weer aan. Mijn kleding heb ik binnen de zelfde tijd ook weer aan. Ik ga achter de slaapkamer deur staan. Georg gaat met een hand door zijn haar. Kijkt ter goedkeuring even mijn kant uit. Ik knik. "Ja?" Hij hijgt het nog wat na. "Wat was jij aan het doen? Waarom heb jij zo'n rode kop? Heb je een meisje hier. Toch niet een van die stagiaires toch? Gast, serieus?" Tom ratelt aan een stuk door. Georg komt er niet tussen. Ik sluip het balkonnetje op van Georg, klim over naar het balkon van de suite. Dit is wel wat hoger dan ik in eerste instantie had gedacht. Gustav drinkt net wat uit een glas. Wil wat zeggen. Ik leg mijn vinger op mijn mond, sluip zachtjes naar de deur. sein naar Gustav dat hij bij de kamerdeur moet komen staan, ik klop er hard op en open en sluit hem vervolgens.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen