Bill POV.

"Het is voor mij lastig een juiste beslissing te maken. Mijn gevoelens voor Nicole gaan nog steeds erg diep en ik weet dat Shelley het inderdaad geweldig zou vinden, maar voor haar zou het ook weer pijnlijker zijn wanneer het alsnog misloopt," zegt Tom met een zucht.

"Ik snap dat het lastig is Tom," zeg ik, en ik besef maar al te meer dat ik het nu zeker niet meer kan maken om met Tom te flirten. Ik was al gestopt met het kleine beetje flirten wat ik bij Tom deed, maar er mee beginnen doe ik niet meer. Het zou sowieso een kansloze missie zijn en ik denk dat ik tevreden mag zijn met de vriendschap die ik met Tom ga kunnen opbouwen.

"Dat is het zeker. Als Nicole en ik Shelley niet hadden zou ik het gelijk opnieuw proberen, maar nu. Ik moet zeker zijn dat het dit keer wel kan werken," zegt Tom.

"Shelley hoeft het in het begin toch niet te weten? Op die manier kan je er achter komen zonder dat Shelley gekwetst hoeft te raken als het niet werkt," zeg ik.

"Zou jij dan af en toe op Shelley kunnen passen?" Vraagt Tom en ik kijk even naar de grond. Nu mag ik ook nog als oppas gaan fungeren, ook al is Shelley een schat en ik heb er niks tegen om op te passen, maar toch.

"Ik heb wel een voorwaarde," zeg ik dan en ik zie Tom even knikken. "Op vrijdagavond plan je niks met Nicole, want dat is sinds vandaag onze vaste spelletjesavond met z'n drieën," zeg ik en ik moet bekennen dat ik het niet leuk zou vinden als vanavond de eerste, maar ook de laatste keer zou zijn geweest.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ik vind dat wel een goede voorwaarden!!
    En misschien word het wel niks bill

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen