Bill POV.

Samen met Tom vertrek ik dan terug naar het hotel en ik kijk even om mij heen waar ik het zo kan opbergen, maar ik kan het niet zo snel bedenken. Ik zet mijn tas dan maar op de grond waarna ik naar Tom kijk. "Zal ik je helpen met het zalfje?" Vraag ik en Tom knikt even en hij pakt het zalfje uit z'n zak en geeft het aan mij.

"Dan moet ik op het bed gaan liggen, zeker?" Vraagt Tom en ik knik even en hij trekt z'n broek en boxer uit en legt zich op het bed. Ik kijk tussen z'n billen en slik even wanneer ik zie hoe rood het is.

"Het spijt me echt. Ik dacht geen seconde na," zeg ik. Ik dacht niet aan glijmiddel, ik dacht er niet aan om het voorzichtig te doen en ik dacht niet aan een condoom. Dat zijn te veel dingen waar ik niet aan dacht. Ik dacht alleen aan wat ik zelf nodig had. Ik pak dan het zalf en doe die op mijn vinger. "Het kan een beetje ongemakkelijk voelen," zeg ik dan zachtjes en ik smeer het voorzichtig op en een beetje in z'n anus.

"Fuck, au," kreunt Tom pijnlijk en ik kijk hem schuldbewust aan.

"Het zalfje zal het herstel vast helpen," zeg ik waarna Tom zich omdraait en hij drukt z'n lippen kort op die van mij en ik kijk hem even aan.

"Ik, ehm, ik ga even plassen," zegt Tom dan en hij stapt van het bed af en trekt z'n broek omhoog waarna hij wegloopt en zodra hij op de wc is pak ik zo snel als ik kan de babyspulletjes en kijk snel om mij heen om het gewoon neer te leggen. "Wat zit daarin?" Hoor ik Tom ineens vragen en ik draai mij geschrokken om.

"Ik, ehm, ik," zeg ik en hij pakt het gewoon van mij over en kijkt in het tasje.

"Ben je zwanger?" Vraagt Tom.

"Hoe kan je die conclusie leggen? Ik ben een man," zeg ik.

"Kijk je het nieuws nooit? Vanaf onze generatie is het vrij normaal dat, dat kan gebeuren," zegt Tom, maar ik kijk hem nog steeds niet begrijpend aan. Dat soort nieuws kan ik toch niet gemist hebben?

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha
    Ik ga helemaal stukxD

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen