Tom POV.

Bill en ik mogen gelukkig al vrij snel met Hendrik weer naar huis. "Awh, mijn nieuwe neefje," zegt Shanti gelijk wanneer we binnen komen lopen en ik lach even waarna ik Hendrik voorzichtig uit de maxi cosi til en hem aan Shanti geef. Ik weet dat Bill hoopte dat we eindelijk eens een meisje zouden krijgen, maar ja, je kiest het geslacht niet uit en op dit moment zijn Bill en ik sowieso wel gelukkig met onze lieve Hendrik. Dan maar geen dochters, wat maakt het eigenlijk uit.

"Kom schat," zeg ik tegen Bill en ik leg mijn arm om hem heen en neem hem mee naar de slaapkamer. "Pak je rust, goed?" Zeg ik, want ik weet dat Bill daar nogal eens moeite mee heeft.

"Okay," zegt Bill zachtjes en ik glimlach even naar hem waarna ik weer terug naar de woonkamer.

Ik pak Hendrik dan van Shanti over en aangezien de kinderen slapen, breng ik Hendrik naar z'n bedje. Het verbaasd mij wel dat de kinderen slapen. Ik had verwacht dat ze hun broertje wel zouden willen zien, maar misschien waren ze allemaal ook wel te moe en dat kan ik begrijpen. Geen van hen is ooit laat naar bed geweest. Ja, Ron, maar dat beviel hem de volgende ochtend totaal niet.

Ik loop dan weer naar beneden. "Jullie maken alleen maar schattige zoons," zegt ze.

"Ik weet het, dat is mijn specialiteit," zeg ik met een knipoog waarna ik ook naar bed besluit te gaan, wetende hoe vermoeiend een nieuwe baby in huis gaat zijn.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!! Zo erg lief!!

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen