Tom POV.

Wanneer het feestje tegen het einde loopt merken Bill en ik op dat de jongste kinderen uitgeput zijn na deze dag. "Oh, lieverd, ben je in slaap gevallen?" Vraag ik aan Tim die z'n oogjes langzaam opent. Misschien is het voor Tim ook nog wel zwaarder dan anderen omdat hij voor sommige spelletjes een andere manier moet vinden.

"Sorry papa," zegt Tim met vermoeide ogen.

"Dat is toch niet erg. Wil je naar bed?" Vraag ik en Tim knikt even. Ik weet niet zeker of het wel verstandig is, want dan wordt hij waarschijnlijk in de nacht wakker, maar ik wil ook niet tegen een kind die zo moe is zeggen dat hij nog 3 of 4 uur moet wachten. "Kom maar," zeg ik daarom toch en ik til Tim op waarna ik hem naar boven neem.

"Verhaaltje?" Vraagt hij en ik knik waarna ik zijn nieuwste kinderboek pak en hem begin voor te lezen totdat hij opnieuw slaapt.

In alle stilte leg ik het boek dan weer weg en loop naar beneden en zie dat de andere kindjes ook weer met de ouders zijn meegenomen. "Het is wel geslaagd, he?" Vraagt Bill.

"Wat mij betreft wel," zeg ik en Bill knikt tevreden.

"Vanaf nu krijgen alle kinderen ieder jaar een leuke verjaardag," zegt Bill en ik knik instemmend. Deze dag zullen we niet snel meer vergeten, dat is één ding wat zeker is.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw super lief

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen