Bill POV.

Wanneer ik de politie heb gecontacteerd komt er gelijk één van de agenten de gsm ophalen en ook de kok moet mee. Niet omdat ik hem laat arresteren, dat zeker niet. Ik snap dat je dingen kan doen wanneer je onder druk wordt gezet, maar hij is de enige die de mensen die hem onder druk zetten lang genoeg aan de praat kan houden zodat de politie de tijd heeft om een locatie te achterhalen.

Ik loop dan naar Tom toe en neem Tom gelijk mee naar William. "De kok werd onder druk gezet," leg ik gelijk aan hen uit.

"Door wie dan? Één van de burgers?" Vraagt Tom.

"Dat weet ik niet precies. Dat wordt nu uitgezocht," zeg ik en het zou pijnlijk voor mij zijn als het echt één van onze eigen burgers was. Ik hoop eerder iemand van een ander koninkrijk. Dat is ernstig, maar het zou mij niet op persoonlijk gebied kwetsen. De burgers zijn toch belangrijk voor mij, ook al heb ik ze pijn gedaan met mijn oorlogsdaden, maar daar heb ik mijn excuses voor aangeboden.

"Wanneer denk je dat we dat weten?" Vraagt William.

"Vandaag, morgen? Geen idee. Het ligt eraan wanneer ze weer contact met onze kok opnemen," zeg ik en zowel Tom als William knikken. "Oh, en nog iets. Wat zullen we met de kok doen? Aanhouden zodat hij hier kan blijven, of toch ontslaan?" Vraag ik, want ergens voel ik mij echt niet goed bij het idee om hem te moeten ontslaan.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Onder bewaking laten werken is een optie
    Omdat die gechanteerd werd om het te doen
    Lastige beslissing voor de jongens

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen