Bill POV.

"Ik, ehm, ik moet mijn handen nog even wassen," zeg ik waarna ik langs Tom heen loop, naar de badkamer om mijn handen te wassen.

"Dus, je hebt dat nieuws echt niet meegekregen?" Vraagt Tom ineens vanuit de deuropening.

"Ik denk het niet. Ik verlies nogal eens mijn concentratie tijdens het nieuws en het zal wel niet het eerste onderwerp zijn," zeg ik. Het is de enige manier die ik kan bedenken hoe ik het gemist kan hebben.

"Meestal niet nee," zegt Tom en ik bijt even in mijn lip. "Het is dus echt niet nodig om je te schamen voor je zwangerschap. Straks wanneer je een buikje hebt moet je hem gewoon trots tonen. Dat is toch wat ik zou doen. Een kind krijgen is iets geweldigs," zegt Tom en ik kijk hem even aan.

"Sinds ik het weet voel ik de connectie al. Dat het krijgen van dit kind geweldig is weet ik, ik weet alleen niet of ik lef genoeg heb om de wereld te laten zien dat ik zwanger ben. Ik wil niet in elkaar geslagen worden," zeg ik zachtjes.

"Ik heb nog niks gehoord over zwangere mannen die in elkaar zijn geslagen," zegt Tom en hij zet nog een stap dichter naar mij toe en ineens voel ik z'n armen om mij heen. "Het enige mindere punt is dat je zwanger bent van die Lucas," zegt Tom waarna hij mij weer loslaat. "Hoe reageerde die klootzak er eigenlijk op?" Vraagt Tom.

"Dat ik het maar in mijn eentje moet opknappen," zeg ik zachtjes.

"Gelukkig sta je er dan niet alleen voor, je hebt mij nu," zegt Tom waarna ik mij weer wat herpak.

"Ik haat je nog steeds hoor," zeg ik.

"Nee, dat doe je niet," zegt Tom dan vastbesloten terwijl ik hem boos blijf aankijken, althans, dat probeer ik.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Hahaha
  Tom prikt door je masker
  Wel heel lief
  Als Tom niet ook zwanger schopt is ondertussenxD

  3 weken geleden
  • syllie1992

   Hahah, je weet het nooitxD

   3 weken geleden
  • Luckey

   Hahaha ik heb wel vermoeden

   3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen