Tom POV.

Vandaag is de dag dat Bianca even langskomt om Cindy te zien. Bill zit op z'n kamer, want hij wilt het totaal niet meekrijgen. Ik snap het ook wel dat hij er wat moeite mee heeft, dus ik laat het maar zo. Ik ga hem ook niet dwingen om er gewoon bij te zijn.

Wanneer de bel gaat loop ik naar de deur en open hem waarna ik Bianca begroet. "Kom maar mee," zeg ik en ik neem Bianca mee naar het kamertje van Cindy waar Cindy op de grond aan het spelen is.

"Hey, lieverd," zegt Bianca gelijk en ze hurkt bij Cindy neer en Cindy kijkt haar even aan waarna ze wat van haar speelgoed naar haar uitsteekt en Bianca pakt het aan. "Misschien herkent ze mij nog wel," zegt Bianca.

"Dat denk ik niet. Ze is gewoon totaal niet bang aangelegd," zeg ik.

"Ik mag toch wel fantaseren," bijt Bianca mij toe en ik schud even met mijn hoofd.

"Wat jij wilt Bianca," zeg ik en ik zie dat Cindy inmiddels naar mij kijkt met haar nieuwsgierige blauwe ogen. "Kom maar lieverd," zeg ik en ik til Cindy van de grond af en ze lacht even naar mij en ik druk een kus op haar wang. "Het was niet lang, maar ik denk dat het tijd is voor jou om te gaan," zeg ik dan tegen Bianca en ze zucht en wanneer ze Cindy ook een kus wilt geven draai ik mij weg.

"Tom, wat doe je nu?" Vraagt Bianca geïrriteerd, maar erop reageren doe ik niet.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Waarom deed die dat!!

  3 weken geleden
  • syllie1992

   Ik ben Tom z'n precieze reden nog aan het verzinnen:P

   3 weken geleden
  • Luckey

   Grrrrrrr

   3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen