Bill POV.

Wanneer Tom weer thuis is zet hij zich naast mij neer en hij laat z'n gsm zien. "Dit is Thiago z'n kamertje bij Clay," zegt Tom en ik kijk er naar.

"Wow, dat is best wel een mooi kamertje," zeg ik en Tom knikt. "En een raceauto als bed, dan hebben wij het nog standaard gehouden," zeg ik.

"Ach. Ik denk dat het belangrijk is dat Thiago zich daar ook thuis kan voelen," zegt Tom.

"Wat als Clay echt een gedeelde voogdij wilt ineens? Wat als ik Thiago langer moet missen? Of Clay met Thiago op vakantie wilt," zeg ik lichtelijk in paniek.

"Wij bepalen hoever we willen gaan. Als voor jou af en toe een nachtje het maximale is wat jij wilt dan doen we dat," zegt Tom.

"Wat zou jij met Jennie doen?" Vraag ik.

"Hmm, dat is lastig. Ik denk dat ik het wel zou accepteren, een vakantie ofzo. Ik wil haar ook niet te lang missen, maar Clay is haar vader," zegt Tom en ik knik langzaam.

"Okay, ik denk dat ik het kan accepteren," zeg ik.

"Je moet zeker zijn, maar gelukkig heeft Clay nog niet om meer gevraagd," zegt Tom en ik knik even. "Waar is Elene eigenlijk?" Vraagt Tom.

"Ze is weer kwaad," zeg ik zachtjes, want Elene vind het nooit leuk wanneer d'r broertje en zusje weg zijn.

"Ik denk dat het tijd is om ons tweede gezamenlijke kindje te maken," zegt Tom dan ineens en ik kijk hem even aan.

"Weet je het zeker? We moeten het niet alleen voor Elene doen," zeg ik.

"Ik weet het heel zeker Bill. Beter gezegd, ik denk er al een paar dagen steeds vaker aan. Ik wil jouw kind weer dragen en dit keer dat ik wel doorheb dat ik het kind draag."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw Tom
    Dat is wel heel erg lief

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen