Bill POV.

"Ik snap het. Het is natuurlijk ook zo dat dit maar tijdelijk is," zegt Chantal.

"Precies. Tom is al aan het kijken voor een baan in de hoop dat we toch een appartementje kunnen huren hier in de omgeving tegen de tijd dat ons kindje kan gaan kruipen. De kans is klein dat we er tussen komen, maar we proberen het. Daarnaast zit Tom in een band. Het verdient nog niet heel veel, maar de zakcentjes die Tom en ik daar mee verdienen zijn mooi meegenomen," zeg ik, daarnaast weet ik dat als het zo doorgaat dat Tom met zijn band meer gaat kunnen verdienen dan dat ze nu doen. Veel meer zelfs.

"Okay, ik snap het. Ik heb echt respect voor jullie," zegt Chantal en ik glimlach even waarna ik naar mijn buik kijk.

"Je voelt jezelf gewoon veranderen. Verantwoordelijker worden. Niet iedereen heeft dat in zich, maar volgens mij lukt het Tom en mij wel aardig," zeg ik en Chantal lacht even.Wanneer het 10 over 5 is komt Tom binnengelopen en gelijk sta ik op om hem een zoen te geven. "Tomi, dit is mijn nieuwe vriendin, Chantal en Chantal, dit is mijn vriend Tom," stel ik ze aan elkaar voor.

"Hoi Tom. Ik heb al veel over je gehoord," zegt Chantal.

"Alleen goede dingen mag ik hopen," zegt Tom.

"Oh, dat zeker. Hij kan met geen slecht woord over je spreken," zegt Chantal en ik bloos even. Daar heeft ze ook wel gelijk in, maar ik hou dan ook zoveel van Tom en even slik ik. Is het echt al zover dat het voor mij al houden van is geworden?

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw super lief
    Ze doen ook super met weinig middelen en geld

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen