Bill POV.

Wanneer we op de vakantiebestemming zijn aangekomen nemen Tom en ik de meiden gelijk mee naar boven om onze kamers uit te zoeken. "Bill, denk je dat we in de toekomst nog een kindje krijgen?" Vraagt Tom ineens.

"100%, daar ben ik van overtuigd. We zouden natuurlijk jou nog eens laten onderzoeken om te zien of er een mogelijkheid is en anders heb ik er bij mijzelf ook niks op tegen," zeg ik en ik weet dat toen ik zwanger was van de meiden dat ik heb gedacht dat ik dat nooit meer wil, maar ik was vijftien. Dan is het denk ik logisch dat ik niet na kan denken over of ik het in de toekomst nog wel wil.

"Papa!" Roept Hannah en ik draai mij om.

"Kom maar lieverd," zeg ik en ik til haar op en Tom tilt Dafne op. "Laten we maar naar beneden gaan. Dan kunnen mijn ouders in ieder geval niet klagen dat we er gelijk vandoor zijn gegaan," zeg ik en Tom lacht even.

"Jouw moeder is zeker iemand die ook niet wilt dat we seks hebben?" Vraagt Tom.

"En ik ben niet van plan daarnaar te luisteren," zeg ik met een knipoog en Tom schudt even met z'n hoofd terwijl Hannah met mijn haar aan het spelen is. "Papa houdt van je lieverd," zeg ik en ik druk een kusje op d'r wang.

"Papa!" Roept Dafne en ze steekt d'r armpjes naar mij uit.

"Blijf jij maar bij papa Tom," zeg ik en ik druk nu ook een kusje op haar wangetje, want dat wou ze waarschijnlijk.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw super lieve kindjes!!
    En zo lief dat Tom er naar vraagt
    Maar ook even niet hoorn

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen