Tom POV.

Wanneer Bianca weg is geef ik Cindy een paar kusjes. Ik wil Bianca hier eigenlijk niet meer hebben. Ze zoekt teveel toenadering tot Cindy en dat is niet wat ik wil. Misschien is dat niet eerlijk, maar het is hoe ik mij erbij voel.

Ik loop dan met Cindy naar de slaapkamer. "Ze is weg," zeg ik tegen Bill en ik zie hem diep in en uit ademen. "Bill?" Vraag ik bezorgd.

"Mooi dat ze weg is, want onze baby komt," brengt Bill uit en ik kijk hem met grote ogen aan.

"Ik, ehm, ik bel mijn vader om op Cindy en Tess te passen," zeg ik en ik zet Cindy bij Tess op de grond waarna ik snel mijn vader bel. "Pap, de baby komt. Kan jij op de meiden passen?" Vraag ik.

"Natuurlijk. Ik kom er gelijk aan," zegt mijn vader waarna ik ook snel weer ophang en naar Bill toe loop.

"Okay, mijn vader komt er zo aan," zeg ik en ik help Bill van het bed waar een natte vlek zichtbaar wordt. "Het komt goed. Ik bel ook onze verloskundige even," zeg ik waarna ik naar haar bel zodat ze hopelijk tot onze beschikking kan staan. "Het komt goed. Vandaag worden we opnieuw papa," zeg ik met een glimlach, of morgen, want je weet het nooit, maar voor Bill hoop ik dat het vandaag wordt, want voor hem is het fijner om het zo snel mogelijk achter de rug te hebben.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Dat is altijd afwachten wanneer de baby komt
    Hoop snel

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen