Tom POV.

Wanneer Hendrik weer rustig is loop ik terug naar Bill en zie dat hij wat aan het rillen is. "Bill?" Vraag ik bezorgd en ik zet mij bij hem op het bed.

"Ik voel mij ineens niet heel goed," brengt Bill uit en ik neem z'n hand vast. "Ik wil niet ziek zijn, ons zoontje is net geboren," zeurt Bill en ik knik begrijpend.

"Ach schat. Dan wordt je vanzelf wel weer beter," zeg ik en ik druk een kus op z'n voorhoofd.

"Dat wel," zegt Bill.

"Weet je wat, ik haal even een paracetamol voor je," zeg ik en Bill knikt waarna ik even naar de badkamer loop om dat dan aan Bill te geven. "En dan ontspannen en misschien nog wat proberen te slapen," zeg ik en Bill knikt even waarna ik de kamer opnieuw verlaat.

"Papa, ik wil mijn broertje zien," zegt Ron en ik glimlach even.

"Ga maar even in de woonkamer zitten. Zijn de andere kinderen daar ook al?" Vraag ik en Ron knikt en ik glimlach even waarna ik Hendrik haal en hem mee terug neem en gelijk komen Ron, Scott en Ryan naar mijn toe. De twee jongste jongens kijken gewoon nieuwsgierig deze kant uit. "Dit is Hendrik," zeg ik.

"Awh, wat lief papa," zegt Ryan en ik glimlach even waarna ik op de bank ga zitten zodat ze allemaal goed naar hun broertje kunnen kijken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Arme Bill
    De jongens zijn zo lief!!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen