Foto bij Hoofdstuk 18

Hebben jullie nog dingen die je er in wil laten voor komen of ideeën hebt zeg het dan.

James P.O.V

'Jullie zijn op heterdaad betrapt aliens' wordt er geroepen. Dan stapt er een meisje uit de bosjes. Ik moet een beetje lachen wij alians? En daardoor kijkt zij naar mij. Ik kijk haar grijnzend aan. 'Wat zit jij te lachen alien' zegt ze beledigt. 'Wij zijn geen alians,' zegt Mark. 'Geef mijn vader terug, alians!' roept ze. 'Wij zijn geen alians,' zegt Mark nu luider 'Wacht je vader, is je vader de president waar we naar op zoek zijn'. 'Ja, dat zouden alians ook zeggen,' antwoord het meisje weer. 'Nee, die aliens die zette veel nadruk op dat ze aliens zijn,' meng ik me in het gesprek. 'En jij moet sowieso wel een alian zijn' roept naar meisje naar mij. Ik snap niet waarom ik specifiek alian genoemd wordt.


En we staan weer op het veld. Het meisje kijkt beledigt, waarschijnlijk omdat we maar met ze tienen op het veld staan. Axel neemt de aftrap. En past door naar Kevin. Samen stormen ze naar voren. Dan komt er een bodyguard? En doet een techniek en heeft de bal nu rennen zij naar voren. Jude maakt sliding maar hij past naar weer iemand anders. Maar Bobby onderschept die bal en past door naar Axel maar Axel mist die bal. Vreemd hij mist nooit een paas. En zo gaat de wedstrijd door. Dan is de eerste helft voorbij en het is nog 0-0. 'Nathan, Kevin jullie gaan aan de kant zitten tijdens de 2e helft' zegt de coach. 'Maar coach dan zijn we maar met 8 mensen op het veld' brengt Mark tegen. 'Ze zijn gewond' zegt de coach en ze loopt weer weg. 'Zijn jullie echt gewond?' vraagt Erik. 'Ja, maar we wouden niet dat jullie maar met ze 8te zijn' antwoord Nathan

Reacties (1)

  • Samanthablaze

    Er is deze vage regel die zegt dat getallen t/m twintig, en ronde getallen (bv. tweehonderd, tienduizend etc.) voluit geschreven worden tenzij het om het nummer zelf gaat, bijvoorbeeld een huisnummer. Dat is misschien een nuttige tip voor het vervolg;)

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen