Tom POV.

Wanneer we met Dafne en Hannah beneden zijn kijk ik even naar Bill z'n ouders. "Dafne, Hannah, zeg eens opa," probeer ik terwijl ik naar Bill z'n vader wijs.

"Opa!" Roept Dafne en ik glimlach waarna ik naar Hannah kijk, maar zij blijft aardig stil. Het hoeft ook niet allemaal gelijk. Dafne zei ook eerder papa dan dat Hannah dat deed.

"En Dafne, probeer eens oma," zeg ik en ik wijs naar Bill z'n moeder.

"Oma!" Roept ze.

"Nou, nou, zo oud ben ik nog niet," zegt Bill z'n moeder dan.

"Lieverd, opa en oma zijn de namen die we als grootouders nou eenmaal dragen. Opa en oma hoeven niet per se mega oude mensen te zijn," zegt Bill z'n vader waarna z'n moeder knikt.

Het is eigenlijk dat ik er nu pas op kom om ze ook opa en oma te laten zeggen en heel misschien heeft Dafne oma al een keer gezegd. Ik weet natuurlijk niet wat mijn moeder met de tweeling doet wanneer ik er niet bij ben.

"Wij gaan even met de kinderen naar buiten, is dat goed, pap, mam?" Vraagt Bill.

"Ja, natuurlijk, ga maar lieverd," zegt z'n vader en Bill knikt tevreden waarna ik met hem mee loop en buiten gaan we met de kinderen in de zandbak zitten.

"Kan je, je voorstellen dat ik geen vader wou zijn en hoe trots ik nu ben?" Vraagt Bill en ik glimlach.

"Dingen veranderen," zeg ik en Bill knikt instemmend.

"Gelukkig maar, stel je voor dat Hannah nog bij haar adoptieouders was geweest," zegt Bill en ik knik even, maar eigenlijk wil ik daar liever niet aan denken. De meiden horen namelijk allebei gewoon bij ons.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw
    Zo lief
    Bill is veranderd en de kinderen horen ook echt bij ze

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen