Bill POV.

Vandaag is het Chloé d'r vierde verjaardag en vanaf morgen zit ze dus officieel op de basisschool. "Papa, ik ben jarig!" Roept ze vrolijk uit.

"Ja, gefeliciteerd lieverd," zeg ik en ik druk een dikke kus op d'r wangetje terwijl ze mij aankijkt.

"Dank je papa," zegt ze waarna ze naar mijn buik kijkt. "Hij komt niet nu?" Vraagt Chloé.

"Nee, je broertje of zusje wordt helaas geen verjaardagscadeau," zeg ik, of dat hoop ik toch, want dat zou nog net wat te vroeg zijn.

"Papa Tom heb ik ook knuffel gegeven," zegt ze en ik glimlach even.

"Dat is goed om te horen. Kom, dan kunnen we jouw cadeaus uitpakken," zeg ik en ik loop met haar de woonkamer in waar een paar cadeaus staan, waarvan één echt grot.

"Mag ik grote eerst?" Vraagt Chloé hoopvol en ik glimlach even.

"Ga je gang lieverd," zeg ik waarna ze hem uitpakt.

"Een keukentje!" Roept ze vrolijk uit en ze klapt in d'r handjes.

"Leuk he," zeg ik en ik kijk even naar Tom die ook met een glimlach toekijkt.

"En kijk, daar heb je pannetjes en brood met beleg," zegt Tom en Chloé glimlacht en bijna vergeet ze dat er nog meer te openen is.

"Lieverd," zeg ik en ik wijs naar de andere cadeaus en gelijk legt ze de spulletjes bij het keukentje weer weg waarna ze aan het volgende cadeautje begint.

"Een pop!" Roept ze vrolijk uit en ik knik even. Het kostte allemaal veel, maar blijkbaar krijgen we voor haar verjaardag ook geld van haar overleden vader en daar hebben we dit keer goed gebruik van gemaakt, ook al wil ik het straks met het nieuwe kindje wel aanpakken, want het zou niet eerlijk zijn als Chloé veel meer krijgt op haar verjaardag dan hem of haar. Vandaag verwachten we verder ook nog een kaartje in de brievenbus van haar overleden vader. Wat die man allemaal wel niet heeft geregeld voordat hij overleed.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Hij gaf wel veel om chloe alleen niet op de goede manier

  1 jaar geleden
  • syllie1992

   Uhu, dat is zeker waar:)

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen