Foto bij Unbreakable Love || hoofdstuk 11

Harry houd de deur van de taxi voor mij open, ik klim eruit en kijk naar een schattig restaurantje voor mij. Harry heeft dit keer bedacht waar we zouden eten, dus ik ben heel benieuwd wat het is.
Als we naar binnen gaan en onze jassen zijn aangenomen, wordt het al snel duidelijk dat het een vis restaurant is.
"Je zei dat het verschrikkelijk was dat ik nog nooit kreeft gegeten heb, dus ik dacht, laten we daar nu eens verandering in brengen." Dankbaar glimlach ik als hij mijn stoel afschuift en ik plaats neem aan tafel.
Ik zie als we eenmaal drinken hebben en we de menu kaart bestuderen, dat Harry moeite heeft met de kaart. "wel, fish- virgin, lukt het een beetje?" Harry kijkt op en geeft mij een geïrriteerde blik, "je zou denken dat het met kreeft wel ophoudt, maar nee hoor. Hoeveel soorten staan hier? 10?" Ik moet nu echt lachen en ik stel hem gerust, ik haal hem over om op de klassieke manier kreeft te eten. We bestellen een jonge kreeft en een oudere, als we de kreeft krijgen zie ik Harry verward kijken.
Ik probeer hem niet uit te lachen, wat lukt met moeite. "Moet ik jou verbazing van een simpele burger tent nog eens naar voren brengen?" Ik voel het bloed naar mijn wangen stijgen, ik herinner mij nog heel goed dat ik met Harry en Archie voor het eerst in een burgertent gegeten heb. "Je hebt gelijk, sorry. Nou bind je servet om, dan beginnen we."
Het volgende uur liggen we beide slap van het lachen, het is leuk om Harry te zien vechten met zijn kreeft. Harry heeft lol omdat ik het sap van de kreeft zelf in mijn gezicht kreeg, waarop hij hard riep dat karma een bitch is. Hierdoor werden wij met verbazing aangekeken door wat andere stellen in het restaurant, maar dat mag de pret niet drukken.
Als we samen een toetje gegeten hebben, wil Harry een stuk wandelen in plaats van met de taxi naar huis.

We lopen door de straten, langs een parkje en verschillende winkeltjes. Vele zijn dicht, maar lang niet allemaal. Harry verteld over een opdracht en over de kans stage te kunnen lopen, ik ben onder de indruk van zijn score. Harry is 1 van de top studenten, waar hij op beloond wordt. Harry vind het onzin, omdat hij zich gewoon nog een boel weet te herinneren van zijn eerdere opleiding.
"Wat kijk je toch steeds om?" Ik begin mij er aan te irriteren dat Harry tijdens het praten steeds over zijn schouder kijkt, ik zie zijn ogen de straten scannen. "Wat is er? Moet ik mij zorgen maken?" Harry schud zijn hoofd en lacht, "het is niks. Je moet niet steeds denken dat er wat ernstig is als ik de omgeving bekijk. Het lijkt mij gewoon wel een leuke plek om te wonen, vind je niet?" Zijn woorden verbazen mij, nu kijk ik pas goed naar de omgeving. Hij heeft gelijk, het park in het midden, huizen erom heen gebouwd, het ziet er fijn uit.
"Denk je daar wel eens aan, samenwonen?" "Natuurlijk Kitty, niet anders. Maar ik heb jou vader in mijn nek te hijgen, die lat mij echt niet met jou samen wonen, althans... nog niet." Harry trekt mij een steegje in en we zijn terug in de winkelstraat, waar we even voor een etalage staat te kijken van een juwelier.
"Kom, nu." Mijn ekster ogen zijn nog gericht op de ringen in de etalage als Harry mij een tatoeage-shop intrekt. De sfeer in de winkel is schemerig, er hangen vele foto's van gezetten tatoeages. Een beetje ongemakkelijk blijf ik dicht bij Harry, "ehm, spontaan besloten een tattoo te nemen?" Ik fluister, niet zo op mijn gemak dat ik het gevoel heb vrijuit te kunnen praten. Harry staat gebogen over een afbeelding van een leeuw, die hij met interesse bekijkt. Zelf speur ik nogmaals de winkel rond, als ik naar buiten kijk door het smoezelige raam zie ik 2 mannen langslopen, ze kijken even naar binnen en verlangzamen hun pas. Als ze zien dat ik ze aan kijk, kijk ik snel weg met een verontschuldigde glimlach.
"Ja, ik zag het en ik besloot dat ik inderdaad spontaan een tattoo zou laten zetten." Ik knik naar Harry, terwijl ik hem snel volg als hij wat verder de winkel in loopt. "Jij er ooit in verleiding gekomen, Kitty?"
Ik giechel, waarschijnlijk door de zenuwen. Maar ik besluit eerlijk antwoord te geven, "ja, ik heb daar over na gedacht." Harry rukt zijn ogen van een afbeelding van het alziend oog af, "wat?" De verbazing en bewondering is te merken, "dat meen je. Vertel eens, wat zou je dan willen?"
Ik pak Harry zijn linkerhand vast en ga met mijn duim over het kruisje, "deze. Het klinkt een beetje raar misschien. Maar ik vind deze gewoon heel erg mooi, maar ik zou nooit jou tatoeages overnemen, dat is te persoonlijk. Ik heb gedacht aan een gezamenlijke tatoeages, maar stel dat wij ooit uit elkaar gaan, dan heb ik voor eeuwig iets op mijn huid staan." Harry trekt zijn wenkbrauw op, "als jij denkt dat ik je ooit laat gaan, ben je gek." Ik begin meteen mijzelf te verdedigen, maar Harry heeft daar geen boodschap aan. "Zo moet je niet denken, stel dat, wat als... ik heb ruim 60 tatoeages op mijn lichaam Kitty, soms moet je iets gewoon doen." Ik zet mijn tanden in mijn onderlip en kijk blader met mijn vingers door een boek wat er ligt. "Het kruisje staat voor geloof, ik heb je dat verteld he." Ik knik, "toen je de ketting van je opa weer begon te dragen." Harry haalt even zijn handen door zijn haren, "nou ik heb geloof in jou Kitty, meer dan in iemand anders. Als dit je favoriet is, waarom maken we er geen match van? Ik laat Kitty eronder zetten, aan jou de keus wat je wilt."
"Wat? Nu voel ik mij haast verplicht." Mijn stem is niet langer zacht, maar sterker en zwaar verontwaardigd. Harry zet zijn grijns op en tilt zijn kin iets omhoog, "heel goed. Zal je krijgen, klein ding." Dan loopt hij verder, maar ik hoor hem nog mopperen, 'als we ooit uit elkaar gaan, pff.'
We schrikken alle 2 op, als er opeens iemand vanuit de achterkant van de winkel verschijnt. "Kan ik jullie helpen?" Er staat een iets wat oudere man dan Harry, ik denk achterin de 30. Hij is lang, gespierd en zit vol tatoeages en piercings. Ik zie dat de man eerst een serieuze en zakelijke houding aanneemt, opeens oprecht vrolijk begint te kijken. "Nee maar, hoe is het mogelijk.. Heb ik nu zomaar Harry Styles in mijn zaak? Bro, waar kom jij vandaan?" De 2 mannen lachen en Harry loopt op hem af, en ze slaan elkaar op de schouders. "Bush, mate, hoe gaat het?" Ze zijn even in gesprek, maar dan wijst Harry naar mij. "Dit is Katherina, mijn vriendin." De man, Bush genaamd, glimlacht naar mij. "Vriendin zeg je? Nou dame, ik zie dat je heel wat wonderen hebt verricht. Het is een eer je te ontmoeten, ik heb wel geruchten gehoord dat Styles een echte Lady had veroverd, maar je overtreft de roddels." Hij knipoogt, terwijl hij mij bekijkt. Harry mist dit niet en stompt hem tegen zijn schouder, "als je niet meteen de lust van je gezicht veegt, doe ik het voor je."
Meteen haalt Bush zijn blik van mij af, "geen steek veranderd hoor ik al. Goed wat kan ik voor je doen?"
Harry trekt zonder schaamte zijn jas en shirt uit, Bush bekijkt direct Harry zijn afbeeldingen op zijn lichaam. "Jij hebt niet stil gezeten zeg, wat kan er nog bij?" Harry tikt op zijn linkerschouder, aan de bovenkant richting zijn rug. "Een kreeft, je hebt er vast een goed idee voor. En ik wil graag dat je Kitty, onder het kruis op mijn had zet." Bush slaat Harry op zijn schouder en wenkt ons mee, "doen we."
We lopen een ruimte in, waar een stoel staat. Harry neemt plaats en ik krijg een kruk toe geschoven, waar ik snel op plaats neem.
Nadat Bush, Harry wat afbeeldingen heeft laten zien, kiest Harry er 1 die hij mij laat zien. Het is in de stijl van zijn andere tatoeages en past er perfect tussen. Niet veel later zit Harry met een vlak gezicht, terwijl de naald in zijn huid gezet wordt. "Hoe kunnen jullie elkaar?" Harry antwoord op mijn vraag, "hij woonde een tijdje in het zelfde gebouw. We hebben wat geruild, hij magisch poeder, ik gratis tattoos. Maar na een tijdje besloot deze lafbek zijn leven te verbeteren, blijkbaar is dat hier." Ik hoor Bush grinniken, "hij kan het mooi vertellen. Maar noem mij maar een lafbek, ik ben blij uit dat wereldje ontsnapt te zijn." Er valt even een stilte, alleen het gezoem van de naald is nog te horen. Na een tijdje, als ik een paar anders ben gaan zitten of ben gaan staan is Harry klaar. Tevreden kijkt hij naar de kreeft en naar mijn bijnaam op zijn hand. "Wat vind je ervan Kitty?" Ik kom dichterbij en bekijk zijn nieuwe kunst aandachtig, "vreemd genoeg ben je nog steeds sexy, ondanks dat er nu een kreeft op je zit." De mannen lachen, terwijl bij mij de nieuwsgierigheid alleen maar toeneemt. "Doet het veel pijn?" Harry schud zijn hoofd en neemt mijn gezicht in zijn handen, "als je valt en je een schaafwondje op je knie krijgt. Of een kat je krabt, misschien in jou geval een betere vergelijking is een snee van papier." Bush valt Harry in de reden, "het ligt aan de plek ook, maar heeft deze dame ooit iets pijnlijk meegemaakt? Ooit een mes in je hand gehad ofzo?" Geschokt kijk ik hem aan, "wat? Nee." Harry kijkt hem kwaad aan, "natuurlijk niet. Hou je bek man." Ik ben meteen weer nerveus, zou ik dit echt durven? Maar Harry heeft wel gelijk, wat hij eerder zei, ik zal altijd twijfelen. "Oké ik doe het, Ik wil de zelfde tattoo van het kruis dat Harry heeft, maar dan met HS erbij." Harry krijgt een grote glimlach op zijn gezicht en gaat samen met mij in de stoel zitten, terwijl Bush een patroon uitwerkt. Als hij hem op mijn hand plakt, bekijk ik het. Het is perfect.
"Zou je mijn hand willen vasthouden Harry, ik ben bang dat ik hem wegtrek." Harry knikt, de greep op mijn pols is hard, maar hij zorgt ervoor dat er geen beweging in mijn hand komt. Ik kijk weg en bijt op mijn lip, terwijl van de schrik van de naald de tranen in mijn ogen springen. Maar niet veel later dan een paar tellen voor mijn gevoel, zit het er al op. "Klaar." Met de tranen nog in mijn ogen kijk in naar mijn hand, Harry legt zijn linkerhand ernaast en ik voel hoe nieuwe spanning en verliefdheid door mij heen spoelt. We zijn op een nieuwe manier aan elkaar verbonden, door een kunstvorm, voor inkt.

Reacties (2)

  • LeLouisx3

    Oooh lief, maar verdachte mannem daar aan de winkel

    3 weken geleden
  • AmorAmor

    Schattig(H)

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen