Bill POV.

De volgende ochtend word ik wakker gemaakt door Tom en ik zucht even. "Wat moet je?" Vraag ik.

"We gaan vandaag weer ergens heen, dus hopelijk ben je niet al te misselijk," zegt Tom.

"Voor nu valt het mee," zeg ik zachtjes, maar wat niet is kan natuurlijk nog komen.

"Okay, ik had al tickets voor een pretpark hier niet al te ver vandaag voordat ik wist dat je zwanger was, maar er zijn wel een aantal attracties waar jij wel in zou kunnen nu," zegt Tom.

"Jij mag gewoon in de wilde en snelle dingen hoor. Je hebt niet voor niks voor een pretparkbezoek gekozen," zeg ik.

"Nee, ik blijf gewoon bij jou," zegt Tom en ik zucht even. Ik haat het wanneer hij zo lief doet. "Ik heb ook tickets voor een dierentuin, dus dan nemen we attracties die nu mogelijk zijn en daarna gaan we gelijk door naar de dierentuin," zegt Tom en ik knik even waarna ik maar het bed uitga zodat we kunnen vertrekken.In het pretpark bezoeken we de rustige attracties, wat Tom wel weer extra kansen geeft om stiekem mijn hand vast te pakken. Waarom hij dat nog probeert weet ik niet, maar ik laat het maar gebeuren.

Na het bezoek aan het pretpark gaan we gelijk door naar de dierentuin en ik zie een aantal Chimpansees, waar onder een paar jonkies en gelijk dwalen mijn gedachten af naar mijn eigen baby. Als je dieren ziet, of andere mensen met een baby, dan lijkt het zo makkelijk, maar ik weet dat, dat zeker niet het geval kan zijn. Ik weet dat ik misschien wel voor de grootste uitdaging sta die ik tot nu toe heb gehad.

"Bill, kom je?" Hoor ik Tom ineens zeggen en ik knik waarna ik Tom volg en ik kan niet anders dan mij afvragen waarom nou net nu zoveel dieren hier jonkies hebben.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw wel heel erg lief!!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen