Tom POV.

Wanneer het pauze is, en ik het lokaal uitloop negeer ik dat wijf volkomen terwijl ik naar de aula loop, waar Bill al samen met Solange, Emmanuel en Chantal zit. Ik zet mij dan bij hen neer en glimlach even.

"Zware les gehad schat?" Vraagt Bill.

"De les zelf niet, maar iemand stond de hele tijd voor het lokaal," zeg ik en ik maak een hoofdbeweging naar achteren, waar ze nu aan de tafel vlak achter ons zit. Het valt me nog mee dat ze niet gewoon het lege plekje naast mij kiest en daar gaat zitten. Waarschijnlijk is er nog altijd dat besef dat ze ons dan pas echt goed kwaad maakt.

"Dat is niet leuk. Misschien moet je het toch gaan melden. Dit gaat te ver," zegt Bill en ik knik even. Ik heb gehoopt dat ze zelf zou stoppen, maar ze gaat telkens een stap verder en dat bevalt mij totaal niet.Wanneer de pauze voorbij is, is het voor mij tijd om weer naar mijn eigen klas te gaan en wanneer ik merk dat ze mij opnieuw volt draai ik mij kwaad om.

"Wat wil je bereiken!? Je bent niets anders dan een stalker!" Roep ik kwaad naar haar.

"Ik ben gewoon iemand die haar dromen najaagt en jij bent mijn droom," zegt ze.

"Ik ben met Bill. Focus je op andere dromen, want jij en ik word geen werkelijkheid. Jij bent een kutwijf, dat is wat je bent!" Roep ik nog kwaad waarna ik doorloop naar mijn huidige les. Hopelijk ben ik nu tot haar doorgedrongen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ze is echt stalker die alleen maar aan zich zelf denk
    Hopelijk komt het beetje binnen nu

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen