Drie maanden later.

Bill POV.

Ik ben wat aan het strijken terwijl Michiel door de kamer dwarrelt. "Lekker bezig lieverd?" Vraag ik en Michiel kijkt even naar mij waarna hij knikt, om niet veel later op z'n knietjes te vallen.

"Au," brengt hij uit en hij kijkt mij met waterige oogjes aan. Ik besluit dan maar dat het strijken voor vandaag genoeg is geweest en ik ruim alles op waarna ik Michiel op pak. "Het doet meestal maar even pijn he lieverd," zeg ik en hij knikt even waarna de bel ineens gaat.

Ik zet Michiel snel in de woonkamer waarna ik de deur open en tot mijn verbazing Tom zie staan. "Oh mijn God, Tomi!" Roep ik en ik sla mijn armen om hem heen.

"Je hebt al een buikje," zegt hij verwondert en ik knik.

"Over een paar maanden wil je mij niet zien," zeg ik.

"Dat betwijfel ik," zegt Tom en hij drukt z'n lippen op die van mij.

"Wat doe je hier eigenlijk? En dat zonder mij iets te laten weten," zeg ik.

"Dat noemen ze een verrassing Bill. Daarnaast, ik heb even vrij, dus waarom zou ik jou geen bezoekje brengen? Daarnaast hebben we wat damage control te doen," zegt Tom en ik kijk hem niet begrijpend aan. "Oh, je leest de bladen niet?" Vraagt Tom verbaasd.

"Nee, ik wil niet lezen wat ze over mij schrijven. Ik heb Lydia ook gevraagd niks met mij te delen," beken ik.

"Nja, ze denken dat we uit elkaar zijn en aangezien jij en ik nu echt zijn wil ik ze tonen dat, dat zeker niet zo is," zegt Tom en ik knik even.

"Maar eerst moet je Michiel zien," zeg ik en ik trek Tom mee de woonkamer in.

"Tomi!" Roept Michiel gelijk en hij staat voorzichtig op waarna hij naar Tom toe rent, zonder te vallen deze keer, gelukkig.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!! Super lief!! 💜💜💜

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen