Bill POV.

Wanneer ik rond twaalf uur Elene, Jennie en Thiago bij de peuterspeelzaal ophaal, kan ik mijn glimlach nog steeds niet onderdrukken. Gelukkig hebben kinderen die zo jong zijn nog niet door dat ik iets weet wat zij pas over een aantal maanden zullen weten.Wanneer we thuis zijn zet Elene zich op de bank. "Wat wil je lieverd?" Vraag ik daarom aan haar.

"Kinderfilmpje kijken!" Roept ze en ik lach even waarna ik maar wat voor haar aanzet en gelijk voegen Jennie en Thiago zich er ook bij.

Elene zal binnenkort als eerste van de drie naar de basisschool moeten. Ze ging ook als eerste naar de peuterspeelzaal en dat beviel haar goed, dus ik hoop dat nu ze gewend is om samen met haar broertje en zusje op de peuterspeelzaal te zitten, dat ze dat niet gaat missen op de basisschool.

Ik loop de hal in en zie Tom net de wc uit komen lopen. "Misselijk?" Vraag ik bezorgd en hij knikt even. "Als je een kinderfilmpje wilt zien kan je, je bij de kinderen voegen," zeg ik en Tom lacht even.

"Misschien wel een goed plan," zegt hij met een knipoog en ik schud even met mijn hoofd. Ik houd van dit gezin en het wordt alleen maar beter wanneer de gezinsuitbreiding er straks is.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!!
    Dit is zo schattig!
    I like it!

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen