Tom POV.

Wanneer we thuis zijn kijk ik naar Mark z'n klassenlijst en zoek de naam van Thomas. "Lieverd, is dit de Thomas waar je het altijd over hebt?" Vraag ik aan Mark en hij knikt vrolijk.

"Thomas is echt lief papa. Hij geeft mij ook altijd kusjes op mijn wang," zegt Mark vrolijk.

"Dat is inderdaad lief van hem," zeg ik, want meestal zien jongensvriendschappen er toch anders uit. Nog een extra reden om die Thomas te ontmoeten, want ik wil hun omgang wel eens aanschouwen. Volgens mij is dat echt heel schattig en als ik dat al vind, dan vind Bill dat helemaal. "Dan ga ik nu dat nummer bellen," zeg ik en Mark knikt waarna ik bel. "Hallo, u spreekt met Tom Kaulitz, de vader van Mark," zeg ik.

"Hallo," zegt een man aan de andere kant nors en ik slik even. Ik weet niet waarom, maar deze vent bevalt mij niet.

"Mag ik misschien Thomas z'n moeder spreken?" Vraag ik.

"Ik geef haar wel," zegt de man, nog altijd met een norse toon en even later komt er een vrouw aan de telefoon die gelukkig een stuk vriendelijker klinkt.

"Hallo mevrouw. Ik vroeg mij af of Mark en Thomas eens samen kunnen gaan spelen? Ze willen het al een tijdje, maar het is er nooit van gekomen," begin ik mijn verhaal.

"Ik denk niet dat z'n stiefvader dat zo'n goed idee vindt," zegt Thomas z'n moeder en ik onderdruk een zucht. Waarom zou die stiefvader alles moeten bepalen?

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god
    Arme Thomas

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen