Bill POV.

Drie weken heeft Tom in coma gelegen. Gelukkig heeft Timothy mij goed geholpen met de misselijkheid. Dat is een voordeel van een zoon te hebben die begrijpt hoe je, je kan voelen wanneer je zwanger bent. "Tomi, wordt nu maar wakker. Ik moet je nog steeds mijn grote nieuws vertellen," zeg ik zachtjes. Natuurlijk heb ik het al uitgesproken, maar niemand weet of hij het überhaupt heeft gehoord. Wanneer ik z'n ogen zie bewegen sta ik geschrokken recht. "Tomi?" Vraag ik en langzaam gaan z'n ogen open, maar een vorm van herkenning zie ik niet in z'n blik.

"W.wie..." Maar verder komt hij niet.

"Ik ga een dokter halen," zeg ik waarna ik de kamer in loop om een dokter te halen.

Wanneer we weer terug zijn wordt Tom gelijk onderzocht. "W.Wie b.ben j.jij?" Weet hij dan toch uit te brengen en ik slik even. Waarom moet hij nu alweer z'n geheugen verliezen?

"De geheugenverlies kan van tijdelijke aard zijn, net zoals andere dingen die hij mogelijk mankeert," zegt de dokter en ik knik even.

"We zijn een koppel," zeg ik waarna ik een foto erbij pak van ons gezin, voor nu nog even niks zeggend over mijn zwangerschap, dat komt nog wel.

"I.Ik voel niks in mijn h.handen e.en voeten," brengt Tom ineens uit en ik kijk hem geschrokken aan. Dat kan niet goed zijn.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god dit is ook niet goed
    Arme Tom!

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen