Bill POV.

"Hey mam," zeg ik wanneer ik de woonkamer in kom gelopen.

"Hey lieverd," zegt mijn moeder waarna ze mij een knuffel geeft en ik zie haar even naar Ayana kijken.

"Mooi is ze, he?" Vraag ik en ik zie mijn moeder even knikken. Tom z'n vader heeft er goed voor gezorgd dat ze niet de hele tijd alleen maar aan het klagen is. Eerst mag Tom z'n vader Ayana even vasthouden en daarna is mijn moeder ook aan de beurt en zoals Tom net al zei is het daarna tijd voor mij om op bed te gaan liggen.Twee dagen later.

Mijn moeder en Tom z'n vader zijn opnieuw op bezoek vandaag, ook omdat ik het vandaag wel trek om iets langer beneden te zijn. "Nou jongens, nu Bill bevallen is kunnen jullie, jullie huwelijk goed gaan plannen he," zegt Tom z'n vader en Tom en ik knikken.

"Als jullie wat zien, laat het mij dan maar weten qua geld, dan zorg ik dat de betaling rondkomt," zegt z'n vader.

"Bill en ik hebben natuurlijk allang gekeken wat we willen en daar een begroting bij gemaakt om de kosten ongeveer al in kaart te krijgen," zegt Tom en hij staat op waarna hij de begroting haalt en die dan aan z'n vader geeft.

"Dat ga je toch niet serieus voor hun betalen? Als ze zo nodig willen trouwen dan houden ze het maar klein," mengt mijn moeder zich er ineens tussen. Nu begint haar geklaag toch weer.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ze moet altijd klagen
    En Tom en Bill kende houden ze het niet te groot om die vader niet al te veel geld te vragen en regelen ze ook dingen zelf

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen