Bill POV.

Die nacht lukt het mij maar niet om in slaap te komen. Ik dacht dat ik wel wat meer waard was voor hem. Dat ondanks dat we nog niet mega lang vrienden zijn, dat de vriendschap hem toch genoeg waard was. Het doet pijn om te weten dat, dat niet zo is. Dat de vrouw blijkbaar voor mij gaat.De volgende ochtend gaat de bel en ik loop naar de deur en zie tot mijn verbazing dat het Tom is. "Ben ik toch ineens wel goed genoeg?" Vraag ik.

"Ik kom je uitleg geven," zegt Tom waarna ik hem toch maar binnenlaat.

"Ga zitten," zeg ik dan maar en ik pak wat te drinken voor ons allebei waarna ik mij bij hem zet.

"Nicole, ze, ze is zwanger," zegt Tom.

"Wat, nu al?" Breng ik geschrokken uit.

"De eerste keer weer seks met haar was meer van, niet denken, gewoon doen en ja, maar ik denk dat Shelley er super gelukkig mee gaat zijn," zegt Tom.

"En jij, ben jij er gelukkig mee?" Vraag ik.

"Ja, natuurlijk. Het was beter geweest als we het alweer langer probeerde, maar ik ben er blij mee. Vader worden is het mooiste wat er is," zegt Tom en ik knik maar, want ik kan dat tenslotte niet weten.

"Misschien moet jij je dan wat meer gaan focussen op je gezin en onze vriendschap op een lager pitje zetten," zeg ik zachtjes.

"Waarom? Dat slaat toch nergens op," zegt Tom, maar ik kan er alleen maar aan denken dat ik ze niet samen wil zien en ik weet nog geen eens waarom ik dat niet wil.

"Laat het gewoon. Je kan beter weer gaan," zeg ik.

"Bill, ik begrijp jou echt niet meer," zegt Tom hoofdschuddend waarna hij toch vertrekt.


Ik zit aan de bar te drinken en bekijk iedere man die binnenkomt, maar er is niemand die mij leuk genoeg oogt. Ik schud dan even snel met mijn hoofd. Dit is eigenlijk ook gewoon niet wie ik ben en dat is dan ook het moment waarop ik besluit de bar te verlaten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ik wist het gewoon dat dat mens zwanger wasxD
    Nu duw je Tom weg Bill

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen