Tom POV.

"Thiago slaapt dit weekend weer bij Clay," zegt Bill ineens tegen mij.

"Echt? Waarom alweer?" Vraag ik.

"Ik weet het niet. Ik dacht gewoon, ik laat het maar toe. Thiago vindt het leuk en ik zie mijn zoon graag blij," zegt Bill en ik knik begrijpend. "Ik dacht, misschien kan jij het aan Jennie vragen? Clay lijkt te denken dat Jennie het niet zo leuk zou vinden," zegt Bill en ik knik even.

"Natuurlijk ik vraag het haar," zeg ik en Bill knikt tevreden.

"Oh, trouwens, Clay lijkt nog een zoon te willen," zegt Bill.

"Is dat zo? Hij weet dat hij dat niet voor het uitkiezen heeft?" Vraag ik en Bill lacht.

"Dat weet hij ja," zegt Bill en ik knik even waarna ik maar opsta om naar Jennie te lopen en ik hurk voor haar neer.

"Lieverd. Wil jij ook bij papa Clay slapen?" Vraag ik, maar Jennie schudt d'r hoofd. "Waarom niet lieverd?" Vraag ik.

"Hij geen speelgoed," zegt Jennie, terwijl ik weet dat Thiago daar wel speelgoed heeft, ook al twijfel ik er niet aan dat Thiago daar ook telkens om vraagt. Dat doet Jennie niet zo snel.

"Dan neem je, je eigen speelgoed mee," stel ik voor.

"Okay," zegt ze dan en ik knik. Dan kan ze komend weekend met haar halfbroertje mee.Wanneer het zaterdag is ga ik met Thiago en Jennie naar Clay z'n huis. Dat leek mij dit keer makkelijker omdat Jennie nogal veel van haar speelgoed wou meenemen. Ik til Thiago dan op zodat hij op de bel kan drukken en Jennie slaat d'r armpjes om mij heen. Ik zet Thiago weer neer en ga met mijn hand door Jennie d'r haartjes waarna de deur opengaat.

"Hey Clay," zeg ik en Thiago geeft z'n vader gelijk een knuffel en Jennie volgt voorzichtig. "Clay, ik heb hier voor Jennie wat speelgoed. En Clay, vergeet Jennie alsjeblieft niet. Ze is rustiger en minder luidruchtig dan Thiago, maar zij heeft de aandacht ook nodig."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Luister er naar
    Clay !!!

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen