Tom POV.

Vandaag is het moment daar dat ik de kinderen uit de klas van onze zeven oudsten ga vertellen over ons gezin. Ik vraag mij echt af waarom ik zo nerveus ben, het zijn maar kinderen, plus één juf. Daar hoef je toch niet nerveus voor te zijn? Nou, blijkbaar heb ik verkeerd gedacht.

"Okay. Bill, de andere vader, en ik, de eerste keer met de zevenling, jullie klasgenoten, het gebeurde per ongeluk. Ik was nog niet samen met de vader van hen en we wisten nog niet dat hij zwanger kon worden, en al helemaal niet dat het bij mannen altijd in zoveel tegelijk kon komen. Dat de tweede zwangerschap maar een drieling was, was een wonder. Eigenlijk was het de derde zwangerschap, de andere is helaas misgegaan en de laatste was een achtling. Bij de meeste mensen zouden dit uiteindelijk drie kinderen zijn geweest, maar bij ons is het wat anders gegaan en dat is eigenlijk het verhaal."

Ik zie dat de kinderen goed hebben geluisterd en ik hoop dat mijn verhaal toch wat helpt. "U kunt weer verder met de les," laat ik de juf weten waarna ik naar huis vertrek. De belangrijke lessen moet ook tijd voor blijven. Ik deed dit alleen voor mijn kinderen zodat zij niet meer raar worden gevonden."En is het goed gegaan?" Vraagt Bill gelijk wanneer ik thuis ben.

"Ja, ik denk het wel," zeg ik en Bill knikt tevreden waarna hij een kus op mijn wang drukt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hoop dat het geholpen heeft voor de 8 long

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen