Bill POV.

Ik snap nog steeds niet waarom Tom zo lief voor mij is. Zeker omdat er genoeg momenten zijn geweest waarop ik een total bitch was. "Het eten is lekker," zeg ik dan.

"Mooi zo. Ik heb graag dat jij kan genieten," zegt Tom en ik glimlach even naar hem.

"Dank je," zeg ik waarna ik toch naar hem toe kruip om hem een lieve knuffel te geven.

"Ben je eindelijk compleet bijgedraaid?" Vraagt Tom met een glimlach.

"Wie zegt dat? Ik haat je nog steeds hoor," zeg ik, maar toch kan ik een glimlach niet onderdrukken.

"Geloof je het zelf Bill?" Vraagt Tom.

"Ja, natuurlijk," zeg ik en Tom schudt lachend zijn hoofd.Het is alweer de laatste dag van de vakantie en Tom en ik zijn net bij een spa geweest. "Dat was rustgevend. Ik voel mij weer helemaal zen," zeg ik en Tom glimlacht.

"Dat was ook de bedoeling. Ik vermoed dat je maandag weer terug gaat werken, dus om nu nog wat te ontspannen had je in ieder geval verdient," zegt Tom en ik knik dankbaar.

"L.Lucas?" Breng ik geschrokken uit en gelijk kom ik tot stilstand. Wat doet hij hier? Precies waar Tom en ik proberen te genieten van de laatste vakantiedag. En natuurlijk is Lucas niet alleen, de vrouw naast hem is vermoedelijk zijn vrouw.

Ik voel hoe Tom z'n hand op mijn rug legt terwijl Lucas en z'n vrouw dichter komen. "Hoi Bill," zegt Lucas, maar ik kijk gelijk weg. "Schat, dit is Bill, een collega van mij, samen met z'n verloofde," zegt Lucas, die er duidelijk echt alles aan doet om wat wij hadden te verbergen voor zijn vrouw. Zelfs leugens vertellen over Tom en mij. Het rustgevende dat de spa mij had gegeven is nu gelijk weer verdwenen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god
    Lucas eikel
    Je bent een goede leugenaar

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen