Tom POV.

"Ik laat haar morgen op een rustige manier weten dat ik er niet gediend ben dat ze ons kindje bedreigd, goed?" Vraag ik en Bill knikt.

"Maar dan ook echt rustig blijven he? De baby en ik hebben er niks aan als jij jezelf in de problemen werkt. En jijzelf ook niet trouwens. Je wilt doorbreken met je band, dan wil je niet iets negatiefs achter je naam hebben staan," zegt Bill en ik knik.

"Ik weet het. Ik zal er aan denken," zeg ik en ik geef Bill een zoen.De volgende dag hoef ik haar geen eens te zoeken, want zoals verwacht zoekt zij mijn aandacht juist weer op. "Ik hoorde dat je mijn kind hebt bedreigd," zeg ik waarna ik mij naar haar toedraai. "Als je zoveel van mij houdt zoals je beweerd dan bedreig je mijn kind niet. Nog beter, dan zou je het accepteren dat ik gelukkig ben met Bill en dat niet proberen te saboteren. Denk daar maar eens goed over na," zeg ik waarna ik wegloop. Ik heb naar Bill geluisterd en haar alles gewoon rustig verteld. De enige die last van mijn woorden kan hebben is zij.


Bill POV.

Vandaag heb ik een belangrijke presentatie voor de hele school. Deze presentatie gaat grotendeels bepalen of ik doorga naar volgend jaar. Ik heb verder goede cijfers, maar voor deze presentatie moet je per se een voldoende halen om over te mogen. Dat zet er wel wat extra druk op.

Ik kijk even naar het publiek en zie Tom al zitten. Chantal staat naast mij aangezien zij haar presentatie vandaag ook heeft en Solange en Emmanuel zitten net als Tom in het publiek.

Wanneer ik op moet loop ik het podium op waar ik aan mijn verhaal begin. Ik ben nog geen eens halverwege wanneer er ineens een helse pijn door mijn buik trekt en probeer dan nog maar eens door te praten. Ik probeer het natuurlijk wel, want wat er ook gebeurt, ik moet ervoor zorgen dat ik de presentatie afkrijg.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh god
  Bill is nog niet eens zo ver dat die mag bevallen!
  Niet goed!! Tom!! Help je vriend!

  1 maand geleden
  • syllie1992

   Tom moet zeker te hulp gaan schieten:)

   1 maand geleden
  • Luckey

   Ja !!

   1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen