Bill POV.

"Dus jullie kunnen ons verzekeren dat er voorlopig geen nieuwe baby bijkomt met al die seks die jullie hebben?" Vraagt mijn moeder.

"Niet voordat we een studie hebben afgerond," verzeker ik haar dan. Hoe we er daarna instaan is gewoon afwachten, want ik kan niet in de toekomst kijken. Het enige dat ik zeker weet is dat het beter is om het in ieder geval niet daarvoor te doen.

"Okay, als jij het zegt," zegt ze waarna ze wegloopt en ik kijk even naar Tom.

"Sorry hoor. Jij bent het natuurlijk niet gewend dat jouw ouders zich overal mee bemoeien. Althans, jouw vader ken ik dan niet, maar jouw moeder laat ons grotendeels ons gang gaan. Daarin is mijn moeder heel anders," zeg ik.

"Het geeft niet. Iedere ouder doet het op z'n eigen manier. Wie weet hoe wij later zijn met de meiden en misschien nog andere kinderen," zegt Tom en ik lach even. Dat is inderdaad het enige dat we kunnen doen.Vandaag vertrekken we naar huis. Het is jammer om afscheid te nemen van een leuke vakantie, maar een vakantie duurt nu eenmaal niet eeuwig. Twee weken zijn nu eenmaal zo om, daar is niks aan te veranderen. Gelukkig duurt het nog wel even voordat we weer naar school moeten, want voor nu wil ik gewoon nog plezier hebben met Tom, Hannah en Dafne.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi gelukkig hebben ze ondanks alles genoten!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen