Na een afdwaling van Bach zijn tournee komt hij in Afrika terecht. Waar hij last krijgt van een hevige ziekte. De enige remedie het hart van een Albino kind.
Kan Bachje ontsnappen aan de dood?

Het was een strijd met Bach's routine om na het eten te componeren, maar vanavond deed hij dat - De noten liepen van zijn pen; het zou dwaas zijn om de creatieve impuls te bedwingen voor een beetje extra slaap.

In de warme, knusse kamer galmde de stilte om Bach heen als een ketel. Hij hoorde de deurbel niet eens totdat hij al een tijdje rinkelde. Hij ging naar de deur, nauwelijks wetende wat hij verwachtte te vinden; dus wat was zijn opluchting toen hij hem opendeed, toen hij het korte gestalte van Vivaldi in de deuropening zag staan.

‘Vivaldi, wat brengt jou hier zo laat?', riep Bach uit, de opwinding om zijn muzikale tijdgenoot, die hij de hele dag niet had gezien, in de deuropening te zien staan straalde van zijn stem.

'Ik kwam net langs om te kijken of je nog wakker was', antwoordde de Italiaan, terwijl hij lichtjes onbehaaglijk de zijkant van zijn kin krabde toen hij besefte dat hij Bach misschien wakker had gemaakt.

‘Nee man, flikker op. Ik ga naar Afrika’.

Vivaldi maakte een gezicht zoals dit :frowning: toen Bach plotseling verdween en toen was hij in Afrika.

Eenmaal in Afrika aangekomen wist Bach niet wat hij zag. Allemaal dunne mensen niet zo riant als hijzelf, hij wist niet wat hij hier van moest vinden.
Zouden ze mijn muziek kunnen waarderen? vroeg Bach zich af. zouden ze niet eerder behoefte hebben aan eten dan aan muziek. Bach ging naar het hotel waar hij van te voren al een afspraak had gemaakt. zijn orgel werd gebracht via de trein en zou wel flink gestemd moeten worden door de vochtigheid van dit land. Bach kon ook zelf wel wat bijgestemd worden hij was moe en het zweet was te vinden over het hele dikke lijf van bach. de bewoners van dit land(Libië) wisten ook niet wat ze zagen toen Bach voor het eerst uit de trein kwam stappen. De pruik vonden ze het raarst van allemaal.

na een rare nacht in een te klein bed werd Bach wakker.
Even een stevig ontbijt en daarna ging hij naar de lokale kerk waar zijn orgel geplaatst was. Zijn ontbijt bestond uit 5 gebakken eieren een hele kip, en een dikke coca cola.
Eenmaal in de kerk aangekomen maakte hij zijn orgel klaar voor de avondshow.

Tijdens het stemmen van zijn instrument voelde hij zijn hart steeds harder kloppen. Het voelde niet goed. Nam zijn diabetes eindelijk zijn leven? hij viel neer en werd wakker en het ziekenhuis.

Toen hij wakker werd was hij omringt door verschillende dokters. Ze kwamen het slechte nieuws vertellen hij was ongeneeslijk ziek. Bach vroeg met zijn uitputtende adem "is er niks meer wat ik kan doen?" Er was enkel een ding
het hart van een albino kind. Bach vroeg vroeg zich veel dingen af, Maar hij wou niet sterven en hij had er alles voor over om dat te voorkomen.

Bach spuugde op de grond en liep het ziekenhuis uit.
onder zijn pruik haalde hij een papiertje waar enkel éen telefoonnummer opstond dat van Vivaldi. Zijn trouwe gaybuddy met wie hij vaak tijd doorbracht tijdens de koude nachten van de winter. Hij ging naar de telefoon winkel en kocht daar een telefoon, en belde met Vivaldi. "Je moet me helpen kom alsjeblieft naar Afrika!". Na lang aan de telefoon te hebben gehangen zei Vivaldi dat hij zou komen. Bach ging opzoek naar zwarte markten in Libië waar hij wellicht een Albino hart zou kunnen kopen. hij nam zijn orgel bij de hand mee. na lang zoeken vond hij zo'n heuse zwarte markt met allemaal rare figuren die naar hem keken en maar al graag dat orgeltje van hem wouden hebben.

Bach stond stil in het midden van de markt en haalde heel diep adem.
"HEEFT IEMAND HIER EEN HART VAN EEN ALBINO KIND" niemand reageerde maar een man in de verte met een grote zwarte hoed keek hem recht in zijn ogen aan. Bach volgde de man naar een donker steegje en liet hem zijn woord doen. Ik kan je er wel aan helpen zei de man met de hoge hoed. Maar mijn woorden zijn niet gratis.....

Ik kan je heel gelukkig maken zij Bach en trok zijn broek uit.
De man deed zijn hoed af waaronder een mega grote dildo verstopt zat.
ontzettend harde klanken kwamen uit die steeg dat iedereen van de zwarte markt het kon horen.

Bach deed zijn ogen dicht omdat hij moe werd van al het harde geneuk met de man. De man merkte dat en pakte uit zijn hoed nog een voorwerp namelijk een mes! Bach werd 5 keer in zijn maag gestoken en daarna van zijn Orgel beroofd.

Toen hij eenmaal wakker werd in die steeg lag er een papiertje op zijn grote buik.
Hij las het papiertje waar op stond, "Welkom in Libië vriend"


Deel 1/2

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen