Bill POV.

De volgende dag heb ik een belangrijke beslissing genomen. Ik ga naast het bed van Eduardo zitten en met moeite gaat hij recht zitten. "Ben je okay?" Vraag ik.

"Met de pijnstillers kom ik de dag wel door," zegt hij en ik knik.

"Gelukkig maar. Ik ben je nog altijd dankbaar dat je de kinderwagen aan de kant hebt geduwd met Igor erin. Ik zou niet weten wat ik zou hebben gedaan als hem wat was overkomen," zeg ik.

"Ik moest er gewoon voor zorgen dat hij veilig zou zijn. Het is echt een lief jochie. Die gun ik een lang leven, daarnaast weet je dat ik van hem houdt alsof het mijn eigen zoon is," zegt Eduardo.

"Dat weet ik," zeg ik met een glimlach.

"Maar je wou wat anders zeggen, is het niet?" Vraagt Eduardo.

"Klopt. Ik, ehm, ik stop met onze seks. Hoe lekker ik het ook vindt en hoe erg ik dat speciale gevoel ook ga missen, het kan niet langer. Ik merk dat Tom er steeds meer aan onderdoor gaat en dat het belangrijk is dat ik hem laat merken dat ik echt van hem houdt en ik denk dat dit de belangrijkste stap is om Tom te laten zien hoeveel ik daadwerkelijk van hem houdt. Het was ook niet iets wat altijd kon blijven duren," zeg ik.

"Dat snap ik toch Bill. Het is okay, we zijn nog even goede vrienden," zegt Eduardo en ik knik tevreden. Ik weet dat Eduardo gevoelens voor mij heeft, of had, dus even was ik bang voor zijn reactie, maar ik ben blij dat hij er gewoon okay mee is. Misschien zijn, zijn gevoelens voor mij ook al verdwenen wat het makkelijk maakt, ook voor hem.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw
    Go Ed!!!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen