Bill POV.

Ik loop naar Tom toe. Ik haat het dat ik hem nu gelijk moet geven, want ik had zo gehoopt dat hij ongelijk zou hebben. "Je had gelijk Tom," zeg ik zachtjes terwijl de tranen achter mijn ogen prikken en gelijk slaat Tom z'n armen om mij heen.

"Voor jou had ik gehoopt dat ik ongelijk zou hebben," zegt Tom.

"Helaas. Hij was blijkbaar verliefd op mij. Ik heb hem weggestuurd, ook al weet ik niet of hij echt zonder slag of stoot gaat vertrekken," zeg ik zachtjes.

"Moet ik Gustav en Georg vragen om dat in de gaten te houden?" Vraagt Tom en ik knik langzaam waarna Tom, Gustav en Georg gelijk contacteert. "Ze gaan het regelen," zegt Tom wanneer hij klaar is en ik knik verdrietig.

"Als hij jou en William niet had vergiftigd viel er met Shawn misschien nog over te praten, maar nu is er niks wat onze vriendschap kan redden," zeg ik en Tom neemt mij gelijk weer in z'n armen.

"Het komt wel goed. Gelukkig is William tegenwoordig ook een geweldige vriend en ben ik een geweldige echtgenoot, of dat hoop ik toch," zegt Tom.

"Je bent zeker een geweldige echtgenoot," zeg ik en ik druk mijn lippen op die van Tom. Ik ben vandaag officieel een vriend verloren, of het nu een vroegere vriend was of dat we nog steeds vrienden waren, ik ben het kwijt, maar Tom heeft gelijk. Ik heb twee geweldige mensen in mijn leven en dan ook nog de kinderen, dat maakt het allemaal toch weer goed.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw zo lief

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen