Bill POV.

Wanneer we thuis zijn zet ik Tom op de bank waarna ik beneden een bed voor hem ga klaarmaken. Ik ben van plan om wel dingen in het huis aan te passen om het makkelijker te maken, maar voor nu is de enige optie voor Tom om beneden te slapen.

"Mij telkens tillen is denk ik niet goed voor de baby," zegt Tom ineens.

"In deze fase maakt dat denk ik nog niet heel veel uit. Het komt goed," zeg ik tegen Tom en hij knikt even en ik zie hem wat moeilijk kijken door alle geluiden, maar kinderen maken nou eenmaal lawaai. "Timothy, lieverd, kan jij even naar boven Erik verder helpen?" Vraag ik en Timothy knikt gelijk waarna hij naar boven loopt en ik help Tom op het bed.

"Patrick, Maria, Mary, Tirza en Samantha willen papa Tom zien," zegt Timothy en ik knik even. Dat snap ik ook wel.

"Nog even. Ik moet eerst een telefoontje plegen en daarna mogen ze één voor één papa Tom zien," zeg ik en Timothy knikt begrijpend waarna hij terug naar boven loopt. "Redt je het even alleen?" Vraag ik aan Tom en hij knikt even waarna ik naar de keuken loop om mijn ouders te bellen, gevolgd door Tom z'n moeder en stiefvader. Gelukkig zijn ze allemaal bereid om hierheen te komen en te helpen. Ik weet dat Tom er niet blij mee gaat zijn dat ik zijn moeder en stiefvader heb gevraagd, mocht hij z'n geheugen terug krijgen, maar ik kan niet anders. Alle hulp is op dit moment welkom. De kinderen moeten ook genoeg aandacht krijgen, ik kan mij niet alleen op Tom focussen, daarnaast komt er een periode in mijn zwangerschap dat ik Tom niet meer mag tillen en dan is hulp nog een stuk belangrijker dan nu.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ik snap Bill acties!
    Hopelijk helpen Tom familie ze wel

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen