Foto bij Unbreakable Love || hoofdstuk 12

Ik heb een tatoeage, zelf kan ik het nog maar amper echt geloven. Ik ben zo blij, dat ik niet kan stoppen met staren. Ik probeer echt mijn hoofd bij de les te houden, maar het gaat met moeite. Mijn gedachtes gaan steeds terug naar Harry, nadat we de tatoeage shop uit gegaan waren hebben we verder gewandeld.
Thuis, thuis heeft hij mij voor de zoveelste keer verbaasd hoe goed hij is in seks. Het gevoel opgetild te worden, even te zweven in de ruimte, is heerlijk. Niet dat ik vergelijkingsmateriaal heb, maar ik denk dat hij de beste is die er kan zijn.

"Hey dromer, de les zit er weer op hoor." Ik kijk omhoog en zie Nina daar staan, het meisje dat eerder haar aantekeningen met mij gedeeld heeft. "Je vind het niks of wel?" Ik glimlach naar haar en sla mijn aantekeningen boek dicht, waar ik een half A-4tje heb volgeschreven.
"Nee klopt, maar er zijn nog maar 2 college's dan is het klaar. Ik kijk er naar uit, kan ik je vertellen. Hoe is het met jou Nina?" Ze zet een grote glimlach op, "goed. Ik heb een stage gevonden, daar kan ik meteen na de vakantie mee aan de slag. Jij?"

Wel ik kan zo eerlijk zijn, dat ik dat niet heb. Ik heb alleen afwijzingen gehad, ze vonden het met mijn achtergrond niet goed, ik was te goed, ik zou mij enkel vervelen. Onzin...

"Nee, nog niet. Maar goed dat je het zegt, ik zal mij vanavond weer over de kansen buigen."
"Ik wil je wel helpen als je het leuk vind?" Even denk ik na, of ik dit wel oké vind. Maar dan besluit ik het aan te nemen, de vakantie begint tenslotte al over een week. "Oke, is goed. Wil je afspreken in de pub hier verder op?" Ik ben nooit zo comfortabel om mensen uit te nodigen in huis, die ik niet zo heel goed kan. Maar Nina gaat er mee akkoord en we spreken om 19.00 uur af, wat mij nu de taak geeft om weer een lijst van mogelijkheden te bedenken voor een stage. Hier ben ik dan ook de hele dag mee bezig, dus als ik eindelijk om 19.00 in de pub zit, bestel ik eerst een sterke kop koffie. Gulzig neem ik een te hete slok, maar ik geniet evengoed van de smaak ervan.
In de opening zie ik Nina aarzelen, ze heeft mij blijkbaar nog niet gezien. Ik zwaai naar haar, uiteindelijk roep ik haar naam en dan ziet ze mij. Met een glimlach komt ze naar mij toe, ze gaat tegenover mij zitten en kijkt naar mijn stapel papieren. "Oke, ik ben er klaar voor, heb je trouwens al gegeten?" "Nee, nog niet. Ik wist niet wat jou zou doen." Ik laat een giechel los en rijk haar het menu aan, "ik stel voor, een tafel vol."
Terwijl Nina probeert te kiezen van het menu, zoek ik mijn telefoon. "Sorry, maar dit is mijn vriend. Ik neem even op." Ik verondschuldig mij tegenover Nina, terwijl ik opneem. "Hey," ik voel meteen het vertrouwde gevoel van vlinders door mij heen gaan als hij tegen mij praat. "Kitty, waar ben je lekkerding?" Ik probeer mijn gezicht in de plooi te houden, terwijl ik Nina naar mij zie kijken. "Ik ben ik de pub, samen met een vriendin." Ik hoor Harry goedkeurend brommen, terwijl ik hoor dat hij een auto start. "Blijf daar zitten, ik wil jou graag zien in een pub." Ik probeer nog te protesteren, maar Harry hangt op.
"Dat was Harry, mijn vriend. Ehm, hij komt hierheen, sorry." Ik zie dat Nina haar ogen iets groter worden, "ik ga je vriend ontmoeten, de jongen waarom jij altijd maar afgeleid bent. Ik ben heel benieuwd!" Ze is mega enthousiast, dus ik ik denk dat het wel oké is. Zelf vind ik het maar wat gek dat Harry persé wilde komen, maar ik ben maar wat blij als ik hem zie. Ik hoef amper op te kijken van mijn bord met friet, ik voel zijn aanwezigheid. Ik glimlach breed als ik hem tussen de tafeltjes zie lopen, Nina draait zich nieuwsgierig om. "Holy fuck, is dat hem?" Ik kan er niks aan doen, maar mijn glimlach kan blijkbaar nog groter. "Ja, dat is mijn vriend. Harry, fucking Styles." Nina moet lachen, "oké, ik snap waarom je dat erbij zeg." Harry stapt recht op mij af en buigt voor over, hij zoent mij innig en richt zich dan pas tot Nina. Ik zie hoe hij haar bekijkt, hij doet er irritant lang over. Maar dan, gaat hij naast mij zitten, slaat een arm om mijn schouders en trekt mij iets naar hem toe. "Wat ben je aan het doen Kitty?"
Ik kijk Harry vreemd aan, "waar zijn je manieren." Ik sis het tussen mijn tanden en duw hem in zijn zij. "Nina, dit is Harry, met vriend. Harry, dit is Nina, een vriendin."
Harry bekijkt haar, dan perst hij een glimlach op zijn lippen en steekt zijn hand uit. Ze pakt zijn hand twijfelend aan, ik zie hoe Harry haar iets naar voren trekt. Het is overduidelijk dat hij hard in haar hand knijpt, terwijl hij spreekt. "Aangenaam, Nina. Ik ga er vanuit dat je alle goede bedoelingen hebt, Katherina te helpen. Dat mag ik hopen." Dan laat hij haar hand los en leunt terug in de stoel.
"Sorry, geef mij even met Harry." Ik sta op en grijp Harry hardhandig vast en trek hem van de stoel, wat denkt hij wel niet?

"What the fuck Harry? Wat denk je wel niet?" Ik sla hem hard tegen zijn borst, totaal verbijsterd door zijn houding. "Die meid ken ik, kleine slet." Sist Harry kwaad, terwijl hij haar vurig aan kijkt. "Zeg alsjeblieft dat je niet van plan bent vrienden met haar te worden?" Ik draai met mijn ogen, "bijna iedere vrouw die jij kent is een slet. So get over it. Ik ben zeker van plan vrienden te worden, ze is harstikke aardig en jij gedraagt je, of rot op."
Harry knikt, maar als we terug gaan en Nina en ik beginnen met het uitpluizen van de stage's is Harry erg beschermend. Zijn arm verlaat mijn schouders niet, hij reikt mij eten aan en prrt in mijn oor. Dit allemaal terwijl hij zich er goed van bewust is, dat Nina elke beweging volgt.

Op het rare gedrag van Harry na, is het een succesvolle en gezellige avond. Nina is er toe instaat Harry compleet te negeren en gezellig te blijven doen. Als we afscheid nemen bied ik nog even mijn excuus aan voor Harry zijn gestoorde gedrag, maar ze begrijpt hem wel. Iets wat ik alweer niet snap, maar goed..
"Hoe ken jij Nina Harry?" Ik moet het vragen, terwijl hij mij naar huis terug brengt. "Ik heb haar vaker gezien, ze hangt vaak met van die shady types rond." Ik kan er niks aan doen, maar ik begin te lachen, hoort hij zichzelf wel?
"Harry, jij bent een shady type." Ik zie hem grijnzen, terwijl hij mij tegen zich aandrukt. "Weet ik kitty, maar ik ben het goede soort shady, waar zij mee omgaat, is het verkeerde soort."

Reacties (2)

  • AmorAmor

    Leuk, een nieuw personage

    3 weken geleden
  • LeLouisx3

    Wat een jaloerse boy

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen