Im back, babyyyyy

Toch enigszins aarzelend trek ik mijn shirt over mijn hoofd. Ik weet dat hij me al eens naakt gezien heeft, maar het voelt toch anders in deze setting. Als ik naast me kijk zie ik dat Harry absoluut geen last heeft van deze aarzeling, want de kleding die hij aanhad ligt al in een hoopje op de grond. Ik laat mijn ogen van zijn borstkas naar zijn tenen glijden, want alles onder zijn navel is voor mij wel nieuw terrein. Ik scheur mijn blik los van zijn prachtige lichaam en trek ook de rest van mijn kleding uit, waarna ik onder de douche stap. Ik druk een kus op Har zijn voorhoofd als hij ook onder de douche stapt.
Draai je eens om? Vraag ik terwijl ik een stapje achteruit zet zodat hij onder de straal kan gaan staan.
Ik doe een beetje shampoo in mijn handpalmen en laat mijn handen door zijn haar glijden. Ik maak zachte, masserende bewegingen met mijn vingers en ik krijg goedkeurende geluidjes terug. Als hij een stapje naar achter zet en mijn stijve lid tegen zijn kont voelt, kijkt hij me over zijn schouder met een grijns aan.
Is zelfs mijn haar zo aantrekkelijk? Vraagt hij op speelse toon.
Alles aan jou is aantrekkelijk. Fluister ik terug in zijn oor, waarna ik een kusje in zijn nek druk.
Hij pakt mijn rechterhand en laat deze over zijn borstkas naar beneden glijden.
Right back at ya, gorgeous.
Ik laat mijn lippen van zijn nek naar zijn schouder glijden en laat een spoor van kusjes achter. Hij laat onze handen zijn lul vastpakken en met mijn hand nog steeds in de zijne, beweegt hij ze rustig op en neer. Hij laat zijn hoofd rusten tegen mijn schouder en sluit zijn ogen. Met mijn vrije hand knijp ik een keer plagend in zijn kont, waardoor hij een klein sprongetje maakt. Hij laat mijn hand los, slaat zijn armen om mijn nek en draait zijn hoofd zo dat hij me kan zoenen. Ik pak zijn armen achter mijn hoofd vandaan en zorg dat hij omdraait, zodat hij met zijn gezicht mijn kant op staat en plaats mijn lippen terug op de zijne. Het warme water loopt langs onze gezichten naar beneden. Ik laat me op mijn knieën zakken en pak met mijn handen zijn heupen vast.
Hey, gorgeous?
Mm? Mompel ik, terwijl ik mn lippen tegen zn zachte huid zet.
Look at me for a second, please? Zijn vingers glijden liefkozend door mijn haar, langs mn kaak en met zn vingers onder mn kin tilt hij mn hoofd op, zodat ik hem wel aan moet kijken.
Je hoeft dit niet te doen hè? Alleen als je dat zelf wil.
Ik sta op, druk een kus op zn voorhoofd en verplaats mn lippen naar zn oor.
Als ik iets niet wil, geef ik dat echt wel aan.
Promise?
Promise. Ik laat me terug op mn knieën zakken en duw hem rustig met zn rug tegen de muur. Just dont expect too much of this. I have no idea what Im doing. Lach ik.
Practice makes perfect, gorgeous. Grijnst hij.
Dat heb ik aan de lijve mogen ondervinden vorige week ja. Grinnik ik, terwijl ik met mn vingers de contouren van zn buikspieren volg.
Met mn lippen volg ik het pad van mn vingers. Ik laat af en toe plagend mn tong langs zn huid glijden en mn vrije hand laat ik langs zn lies omhoog glijden. Ik laat mn tong langs zn pik glijden en ik hoor zn ademhaling wat versnellen als ik hem in mn mond neem. Waar hij net nog liefkozend zn hand door mijn haar liet glijden, heeft hij nu zn vingers stevig in mijn haar gehaakt. Zn andere hand ligt op mn schouder en als ik hem verder achter in mn keel laat glijden voel ik zn nagels in mn vel priemen. Ik laat mn hoofd rustig terugkomen en pak met mn rechterhand zn lul stevig vast. Ik laat mn hoofd en hand rustig op en neer bewegen en probeer zo goed mogelijk na te doen wat ik me kan herinneren van vorige week. Aan de goedkeurende geluidjes te horen, doe ik in ieder geval iets goed.
Doe je handen eens op je rug, gorgeous. Vraagt hij lief, doch dwingend.
Enigszins aarzelend laat ik mn handen naar mn rug gaan en voel ik hoe hij nu ook met zn andere hand mijn hoofd stevig vast pakt. Voor ik goed en wel doorheb wat hij precies van plan is, duwt hij zichzelf zo ver achter in mn keel dat ik niet anders kan dan kokhalzen. De tranen springen in mn ogen als hij dit nog een paar keer redelijk hardhandig herhaald, maar ik kan niet zeggen dat ik het erg vind. Het tegendeel eigenlijk. Ik vind het ontzettend geil als hij de touwtjes zo in handen neemt. Veel tijd om er na t denken heb ik ook niet. De eerste zachte, goedkeurende geluidjes zijn inmiddels zo hard, dat ik bang ben dat mensen ze buiten kunnen horen.
Mm, fuck Matthew... ik ga zo ko-
Nog voor hij het laatste woord heeft uitgesproken, voel ik het warme zaad achterin mn keel glijden. Omdat hij nog steeds mn hoofd met twee handen vast heeft, kan ik niet slikken, wat resulteert in een flinke hoestbui. Meteen voel ik de grip op mn achterhoofd verslappen en word ik omhoog getrokken.
Are you okay? Im so sorry, gorgeous.
Ik veeg de tranen van mn gezicht, druk een kus op zijn wang en sla mn armen om hem heen in een innige knuffel.
Niks aan de hand. Dont worry. We moeten wel echt gaan opschieten nu, denk ik. Antwoord ik grinnikend. Hij lach en knikt.
Ja, laten we dat maar doen. Lekkerding.
Ik krijg nog een kus op mn voorhoofd en we springen beide de douche uit. Ik sta me met mn rug naar Harry toe af te drogen, als ik ineens een scherpe pijnscheut door mn lichaam voel gaan. Als ik me omdraai staat Harry met een grijns op zijn gezicht en een gedraaide handdoek in zn handen naar me te kijken.
Wauw, lekker studentikoos dit, Shum. Lach ik hoofdschuddend, terwijl ik over de pijnlijke plek wrijf.
Sorry, ik kon het niet weerstaan. If only we had more time...
Then what? Vraag ik terwijl ik een stap dichterbij zet.
Matthew. Ga je aankleden, voor ik je alsnog alle hoeken van deze trailer laat zien.
Lachend draai ik me om, droog me af en verzamel mn kleding van de grond.
Als we klaar zijn, check ik snel of er niemand anders op het veld voor mn trailer loopt voor we naar buiten stappen. We trekken een sprintje naar de ontbijtzaal, waar de rest al uitgebreid aan het eten is. Er komen een paar achterdochtige blikken onze kant op, maar iedereen houdt wijselijk zn mond. Stiekem vraag ik me af hoeveel mensen het doorhebben en net doen alsof ze van niks weten. Eigenlijk maakt het me niet uit ook. Het liefst zou ik van de daken schreeuwen dat ik verliefd ben op deze prachtige man.
Matt? Aarde aan Matthew? Hallo, is er iemand thuis?
Ik schrik op uit mn gedachte door een hand die wild door mn gezichtsveld zwaait.
Ik schrik op uit mn gedachte door een hand die wild door mn gezichtsveld zwaait.
Ja, sorry, hoi. Ik ben er weer. Antwoord ik lachend, terwijl Daisy me hoofdschuddend aankijkt.
Je hebt nog 5 minuten om te eten, en dan word je verwacht door Thomas...
Ah shit, ben ik zo laat?! In een vlotte pas loop ik naar het ontbijtbuffet en smeer snel een broodje.
Wie moeten er vandaag ook naar Thomas? Vraag ik, nog half met mn mond vol terwijl ik richting de lange tafel loop.
Dom, Em, Kat en David steken hun handen op.
Wij zijn vandaag aan de beurt. De rest gaat afgebeuld worden door Serge. Grinnikt Dominic, terwijl hij de tafel rondkijkt. Nicola, Isiah, Alberto, Harry en Paulino zitten met lange gezichten hun laatste happen ontbijt weg te werken. Nog lang niet klaar om negen uur lang gemarteld te worden met stokken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen